Kimutatja már a teszt?
Figyelt kérdés
6napja voltunk eggyüt,védekezés nélkül (direkt) ma kellett volna megjönnie.holnap már kimutatja a teszt ha terhes vagyok?2019. jún. 3. 19:18
11/21 anonim válasza:
Persze, október óta nem védekeztek... De azon agyalsz, hogy vajon a hat nappal ezelőtti szexből sikerül-e teherbe esni, nem is azon, hogy peteéréskor mi volt. Ne hagyjátok már magatokat hülyének nézni. És csak szólok, hogy létszámleépítéste hivatkozva bármikor elküldt a cég, akkor is, ha tpn vagy. Gyesen még egy darabig nem leszel. Tpn pedig havonta főorvosi felülvizsgálat van, szóval az sem játszik, hogy azonnal tpre megy a kérdező, mert ha úgy van tpn, hogy valójában semmi baja, akkor azt úgy hívják, hogy csalás. És igen, a cég is pénzből él, és gerinctelen dolog azért teherbe esni, hogy ne küldjenek el.
12/21 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Azért akarom tudni hamar,mert tudomásom van arról,hogy melóba létszám csökkentés lesz,és engem is elakarnak küldeni.de ha bejelentem h terhes vagyok mem rúghatnak ki
Amúgy a kérdező írta, nem én voltam, aki rosszat feltételezett.
13/21 anonim válasza:
Szerintem csoportossal is elküldhetnek akár terhesen is. Mindentől azért nem véd (ld próbaidő alatt is elküldhetik az embert terhesen).
14/21 A kérdező kommentje:
Elözö nelohelyemen pont váltottam 3hét mulva derült ki ott váltottam a melohelyem.és mondták hogy nem rughatnak ki.ráadásul táppénzre is vett a doki.
2019. jún. 4. 08:38
15/21 anonim válasza:
Javaslom, hogy nézz utána. A jogaidat legalább rendesen tudd, ha már nem az az első gondolatod, hogy legközelebb mit kellene másképp csinálni, hogy ne akarjanak kirúgni a munkaerőhiány kellős közepén.
16/21 anonim válasza:
Nem igazán világos, mit akarsz mondani, mert ez nem egy értelmes mondat. De talán azt, hogy az előző terhességed próbaidő alatt derült ki. Az mindegy mit mondott, kirúghatott volna, de rendes volt, nem tette.
17/21 A kérdező kommentje:
Felhivtam a könyvelőnket.azt mondta nem rughatnak ki.
2019. jún. 4. 11:50
18/21 A kérdező kommentje:
Azért akartak volna kirugni,mert nyáron itt nincs sok melo.szeptembertől pedig vissza vesznek.
2019. jún. 4. 11:51
19/21 anonim válasza:
Kérdező, végülis mi lett? Megjött, vagy csináltál tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!