Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facella teszt dél utáni...

Facella teszt dél utáni pisiból is kimutatja a terhességet?

Figyelt kérdés
Munka utan tudom megvenni a tesztet és dél után már tesztelnék is hétfőn. Már 3 hét eltelt az aktus óta és 4 napom lenne menstruációig hétfőtől számolva. Ilyen esetben valósat mutatna a teszt vagy mindenképpen reggeli pisiből csináljam? Köszönöm mindenki válaszát! :)

2019. márc. 1. 17:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
34%
Bármilyen teszt kimutatja a terhességet, ha nem idő előtt tesztelsz és terhes is vagy. 3 héttel aktus után már fogja mutatni.
2019. márc. 1. 17:42
 2/21 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értelmezem nem szükséges a reggeli pisi, jó a délutáni is? :) Bocsánat az értetlenkedésért.
2019. márc. 1. 17:53
 3/21 anonim ***** válasza:
49%
Igen, jó a délutáni is.
2019. márc. 1. 18:02
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. márc. 1. 18:28
 5/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem kötöszködésként, de miért nem várod ki már azt a pár napot?
2019. márc. 1. 18:29
 6/21 A kérdező kommentje:
Párom születésnapja lesz 5-én és szép ajándék lenne a baba híre :)
2019. márc. 1. 18:56
 7/21 anonim ***** válasza:
Nekem a facella nagyon szépen mutatta igaz 6 nap késésnél :D
2019. márc. 1. 19:05
 8/21 anonim ***** válasza:
Én a következö menstruáció(ami persze nem jött meg) 8nappal teszteltem, mert azt hittem, úgyse vagyok terhes, de igazâból akkorra már gyanús volt. Valószínűleg, már korábban is mutatta volna. Fogalmam sincs mennyi idö telt akkor el, az aktus óta, ahogy a fogantatás idejét Sem tudom.
2019. márc. 1. 19:15
 9/21 anonim ***** válasza:
Aktuàlis menstruáció elmaradása után 8nappal.így érthetöbb. Ja, és késö délutáni vizeletböl, a teszttöl leugrott a csík akkorra már.
2019. márc. 1. 19:17
 10/21 anonim ***** válasza:
52%

A Facelle teszt biztosat csak az elmaradt menstruáció napján mutat. Tehát előtte 4 nappal, pláne délutáni vizeletből, szerintem nem mutatna megbízható eredményt.

Javaslom a Predictor Early tesztet, igaz az drágább egy fokkal (1300 ft) szintén Rossmannban kapható, kifejezetten korai tesztelésre, de ahhoz is lehetőleg a reggelit ajánlják.

Illetve egy trükk: reggel pisilj bele egy tiszta befőttes üvegbe. Zárd le, dugd el. Délután pedig, ha megvetted a tesztet, felhasználhatod. Én így csináltam, bejött ..

Sok sikert! :)

2019. márc. 1. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!