Igaz, hogy a korai pozi teszt jelenthet méhen kívüli terhességet?
Korai pozitív teszt inkább arra utal, hogy a peteérés előbb volt, illetve hogy gyorsabban levándirolt a megtermékenyített petesejt, melynek átlagos útja 7-12 nap. A beágyazódást követő 2-3. napon van elég hcg a pozitív teszthez, ígx 9-10 dpo-n már lehetséges a pozitív teszt szélső helyzetben.
Azt mondják még hogy ikreknél több a hcg, de ezzell semmi tapasztalatom.
Nem.
Nekem már 3 nappal nemvárt előtt halvány pozitív lett,majd szépen erősödött.
Nem. Bármikor lehet sajna méhen kívüli. Ugyan úgy termelődhet a hcg, inkább az jellemző rá, hogy nem emelkedik a hcg szint megfelelő ütemben.
Nekem 9.dpo este erős pozitív volt. Több babámnál is. Minden renden volt! :)
Semmi összefüggés. Én mindkét terhességem alatt 5 nappal az esedékes menzesz előtt teszteltem halvány pozitívat (ovu nálam is pontosan ismert volt), mindkét terhességem problémamentes volt.
Ráadásul méhen kívüli terhességnél pont, hogy a hcg sokkal lassabb mértékben nő, inkább az a jellemző, hogy méhen kívülinék később tesztel az ember pozitívat (nem minden esetben, de az esetek nagy részében ez így van).
én nem hőmérőztem, onnantól,hogy pozitív lett a teszt, ment a bizakodás.
Viszont az érezhető volt,hogy magasabb a hőm,és a pulzusom is. :)
Ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!