1/25 anonim válasza:
Nálam is így indult. :)
2 naponta teszteltem, napról napra erősödött, a végén 8 teszt lett belőle,de már csak poénból. :D
Hajrá.. :)
De egy a lényeg, maradj higgadt, és próbáld úgy kezelni, hogy nem görcsölsz rá fejben.
2/25 anonim válasza:
Késés után kellene tesztelni. Kb. egy hét múlva lenne aktuális.
3/25 anonim válasza:
Nemvárt előtt teszteltem már 3 nappal, mert megéreztem,hogy valami történni fog.
Aki szerencsés,annak már kimutatja a teszt.
De olyan is van, hogy még a 8 hetes terhességet sem.
4/25 anonim válasza:
végre egy teszt, amin én is halványan látok valamit! de azért tesztelj pár nap múlva :)
5/25 anonim válasza:
Látom a csíkot, biztos erősebb lesz pár nap múlva.
6/25 anonim válasza:
Ez pozitív. 2-3nap múlva csinálj egy újat. Biztos erősebb lesz.
7/25 A kérdező kommentje:
Nem szürke a csík? Nem tudom eldönteni....
2018. aug. 17. 18:54
8/25 anonim válasza:
Még ne éld bele magad! Facelle teszt? Nekem ennél erősebb volt, mikor 240 lett a hcg vérből, tehát picivel beágyazódás után.
Ilyen halvány csík inkább csak száradási.
Csinálj egy újat 3 nap múlva, és kiderül.
9/25 A kérdező kommentje:
Igen, facelle
2018. aug. 17. 19:18
10/25 anonim válasza:
Most biztos le fognak hurrogni, de én az ilyen bizonytalant szétszedtem, hogy csak a tesztcsík látszódjon! :D Úgy sokkal jobban látszott! Csinálj úgy is egy képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!