Kimutatja már a teszt?
Figyelt kérdés
6napja voltunk eggyüt,védekezés nélkül (direkt) ma kellett volna megjönnie.holnap már kimutatja a teszt ha terhes vagyok?2019. jún. 3. 19:18
1/21 anonim válasza:
Nem mutatja ki, de kevés is az esély, hogy összejött, túl későn volt az aktus.
Egy alkalom meg nem próbálkozás, csak baleset.
2/21 anonim válasza:
7 nappal a várható mensi előtt voltatok együtt? Az már peteérésen bőven túl van ha szabályosak a ciklusaid, tehát nem lesz belőle baba... Próbáljátok meg a mensi első napjától számítva a 10. naptól 2 naponta legalább egy hétig ha babát szeretnétek.
3/21 A kérdező kommentje:
Köszi,de kb ugyan igy jött össze a fiam :)
Csak ott már nem emlékszem meddig vártam stb. (5éves)
2019. jún. 3. 19:58
4/21 anonim válasza:
Ha igy jott ossze a fiad, akkor nem szabalyosak a ciklusaid, szoval, barmikor, barmi lehet!
Viszont, aktus utan 12-16nappal mutatja ki a teszt, ezert mondjak, h a 14.napon tezstelj, meg boven tul korai lenne!
5/21 anonim válasza:
Persze hogy kimutatja,hidz már késni fog egy napja.Csak az a furi h.ilyen későn van peteérésed.
6/21 anonim válasza:
Miért nem várod meg, hogy késsen?
Amúgy nem fogja kimutatni. A beágyazódás még be sem fejeződhetett ha van is baba.....A sikeres aktustól számítva 10-12 nap.
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2019. jún. 3. 20:59
8/21 A kérdező kommentje:
Azért akarom tudni hamar,mert tudomásom van arról,hogy melóba létszám csökkentés lesz,és engem is elakarnak küldeni.de ha bejelentem h terhes vagyok mem rúghatnak ki
2019. jún. 3. 21:01
9/21 anonim válasza:
Nahát, gratulálok! Emberségből megbuktál.
10/21 A kérdező kommentje:
Amúgy is terveztük!!! Nem csak azért akarok terhes lenni mert..meló...oktober ota nem védekezünk.tegnap jutott tudomáásomra a melós dolog.és igen,pénzből él mindenki!nem mindegy hpgy terhesen be vagyok jelentve vagy nincs munka helyem,hisz terhesen sehova nem vesznek fel.Illetve szülés utén sem mindegy,bevagyok e jelentve bárhova is.
2019. jún. 3. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!