Van kedvetek hunyorgatós van csík vagy nincs csík játékot játszani? (Terhességi teszt)
Figyelt kérdés
Kérem tényleg csak az, akinek kedve van és játéknak fogja fel. :) Nyilván ha késik veszek egy normális tesztet is. :)
12. DPO 10-es one step (netes)
2019. jún. 3. 09:30
31/34 anonim válasza:
Nekem one step volt és kimutatta szépen csak várj pár napot 2 nap kell mire duplázodig a hcg de szerintem pozi lessz ezen már én is látom szerintem pénteken ráérsz tesztelni
32/34 anonim válasza:
Kérdező, hogy alakult a hónapod?
33/34 A kérdező kommentje:
Szokatlanul erős görcsökkel de időben megjött. Még sosem kellett fájdalomcsillapítót bevennem emiatt, de akkor azt hittem kiszakad a derekam. Ennek már 2 hete, most vagyok félidőben.
Nem tud valaki jó fórumot babatervezőknek, ahol lehet drukkolni egymásnak, meg nézegetni görbéket, teszteket?
2019. jún. 19. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!