Xepil teszten a masodik csik kozepen nagyon halvany (szinte feher) ket szele erosebb. Hibas lehet a teszt? Tapasztalt mar valaki ilyet? Amugx maga az egesz 2. Csik nagyon halvany
Figyelt kérdés
2019. máj. 21. 18:42
1/17 anonim válasza:
Ha a kontroll csík látszik akkor jó a teszt. Simán csak nem vagy terhes
2/17 anonim válasza:
Nekem tobbedik teszt ilyen, tudom, mire gondolsz. Ugy latom, nem veletlenul akciosak...nem aztattam el, megis olyan, ahogy leirod. En ma elkezdtem barnazni, igy tuti nem mutatott igazat.
4/17 anonim válasza:
Hat ha ez a teszt gagyi, akkor en nagyon terhes vagyok. Mert igyan halvanyabb a csik, de egyertelmuen ott van.
5/17 A kérdező kommentje:
Régen pedig nagyon jó volt soha nem jött ki még halványan sem második csík ha nem voltam terhes. Melyik a legmegbízhatóbb teszt szerintetek?
2019. máj. 21. 19:20
6/17 anonim válasza:
Szerintem a Facelle, azon nekem még soha sem volt halványan második csík,mikor nem voltam terhes.
7/17 anonim válasza:
Facelle elvileg jó de van rajta szellemcsik
8/17 anonim válasza:
Ezt a szellemcsíkot felejtsétek már el könyörgöm!Vicc az egész.Soha nem volt egy nagyon halvány csík nekem egyik teszten sem ha nem voltam terhes.Ha pedig terhes voltam,ha halványan is,de ott volt a második csík.Ezt a baromságot valaki kitalálta a többi meg utánozza.Nem is értem.Igen,az xepil elég jo volt régen,most nekem negatív lett mikor más teszt pozitív.Az max.mensi kimaradása után mutatja ki.Én is a facellére szavazok.500ft rossmannban és nagyon jó. :)
9/17 Fiatallányka válasza:
Én Facellet vagy ClearBluet ajánlanék.
Az xepilről tényleg nagyon sok negatívat olvasok mostanában.
Csinálj egy új tesztet, drukkolok hogy baba legyen! ☺️
40 hkm
10/17 anonim válasza:
Tudsz feltölteni róla képet? Kíváncsi vagyok, hogy mire gondolsz pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!