Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Xepil teszten a masodik csik...

Xepil teszten a masodik csik kozepen nagyon halvany (szinte feher) ket szele erosebb. Hibas lehet a teszt? Tapasztalt mar valaki ilyet? Amugx maga az egesz 2. Csik nagyon halvany

Figyelt kérdés
2019. máj. 21. 18:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha a kontroll csík látszik akkor jó a teszt. Simán csak nem vagy terhes
2019. máj. 21. 18:48
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem tobbedik teszt ilyen, tudom, mire gondolsz. Ugy latom, nem veletlenul akciosak...nem aztattam el, megis olyan, ahogy leirod. En ma elkezdtem barnazni, igy tuti nem mutatott igazat.
2019. máj. 21. 18:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Az xepil egy @ar teszt.Gagyi.
2019. máj. 21. 19:10
 4/17 anonim ***** válasza:
Hat ha ez a teszt gagyi, akkor en nagyon terhes vagyok. Mert igyan halvanyabb a csik, de egyertelmuen ott van.
2019. máj. 21. 19:12
 5/17 A kérdező kommentje:
Régen pedig nagyon jó volt soha nem jött ki még halványan sem második csík ha nem voltam terhes. Melyik a legmegbízhatóbb teszt szerintetek?
2019. máj. 21. 19:20
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a Facelle, azon nekem még soha sem volt halványan második csík,mikor nem voltam terhes.
2019. máj. 21. 19:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Facelle elvileg jó de van rajta szellemcsik
2019. máj. 21. 20:31
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a szellemcsíkot felejtsétek már el könyörgöm!Vicc az egész.Soha nem volt egy nagyon halvány csík nekem egyik teszten sem ha nem voltam terhes.Ha pedig terhes voltam,ha halványan is,de ott volt a második csík.Ezt a baromságot valaki kitalálta a többi meg utánozza.Nem is értem.Igen,az xepil elég jo volt régen,most nekem negatív lett mikor más teszt pozitív.Az max.mensi kimaradása után mutatja ki.Én is a facellére szavazok.500ft rossmannban és nagyon jó. :)
2019. máj. 21. 21:38
 9/17 Fiatallányka ***** válasza:

Én Facellet vagy ClearBluet ajánlanék.

Az xepilről tényleg nagyon sok negatívat olvasok mostanában.

Csinálj egy új tesztet, drukkolok hogy baba legyen! ☺️

40 hkm

2019. máj. 21. 22:01
 10/17 anonim ***** válasza:
Tudsz feltölteni róla képet? Kíváncsi vagyok, hogy mire gondolsz pontosan.
2019. máj. 21. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!