Ki mit tapasztalt, terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Hétfőre nem vártam, azóta nem is jött, csak kevés barna.
Ciklusaim pontosak,26 nappal.
Ma volt erősebb feszülés gát tájékán, a hőm 37. Tesztem tegnap negatív volt. Melleim fájnak, és állandóan szomjazom,viszont az ételre napközben rá sem birok nézni,pedig érzem hogy éhes vagyok..
2017. febr. 22. 20:37
1/10 anonim válasza:
A tünetek jók lennének, de nem lenne negatív a teszt ha terhes lennél, ilyen tüneteknél már sok hcg van a szervezetben, szerintem kimutatná.
2/10 anonim válasza:
A 37-es hő terhességre utal. Korai volt a teszt. Nekem 25 napos a ciklusom és csak a 28. napon lett halvány pozitív a teszt. 2 nap múlva tesztelj újra. Ha pozitív lesz és ismét barnázol, akkor pedig rohanj orvoshoz.
3/10 A kérdező kommentje:
Fáradtság is elnyom folyamatosan, gyengének érzem magam..
Próbálok kicsit másfele figyelni, hátha nemjön meg, újra tesztelek :)
Olvastam arról,hogy ha később történik peteérés,akkor később mutatja a teszt..legalábbis ilyesmi ragadt meg
2017. febr. 22. 21:42
4/10 anonim válasza:
Nekem nem várt után 3 nappal lett nagyon halvány pozitív. Drukkolok! :)
5/10 Bai987 válasza:
Nem várt elott 4 nappal pozit teszteltem.a tunetek lehetnek masnak a jelei is.a hő az akar menzi napjaig is lehet magas es delutanra esik le.ne eld bele magad.inkabb pozitívan lepodj meg mint csalodj.a hcg szint termelodes mindenkinel mas es mas.sok sikert.
6/10 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi tüneteim vannak. Fájnak a melleim, fáj néha görcsöl a hasam alja, fáradékonyság, hányinger de nekem nincs étvágyam. PS idején próbálkoztunk a párommal és a menstruációm 5 napja késik de tegnap még negatív volt a terhességi tesztem. Mivel a PS is nálam tolódik így ha nem jön meg tesztelek később és reménykedem. Drukkolok neked is hogy sikerüljön a baba :-)
8/10 Bai987 válasza:
Igy h 5 napja kesik,szaladj le a házi dokihoz 1 vervetelre.verbol egesz bizti ki lehet már mutatni.es ha mégsem a baba miatt akkor tudod h irány a nodoki kivizsgálás.szoritok,majd ird meg mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!