Tapasztalt tesztelők, kismamák, segítség?
Sziasztok!
Menstruációm már 7. napja késik, így gondoltam ellövök egy tesztet, bár tüneteim nincsenek, talán a cicim picit duzzadtabb, de semmi több.
Szóval csináltam egy x-epil tesztet, de annyira extrém halvány hogy szinte alig látni :(
7 nap késésnél már erős csíknak kellene lennie, nem? Ez majdnem teljes hómező, csak ablak mellett lehet látni valamit..
Volt egy hasonló esetem decemberben, akkor elvetéltem 6 hetesen,
Van remény hogy ez a csík erösödni fog?
Itt a kép:
Nem negativ a teszt, kinagyitva latszik a masodik csik halvanyan es szine is van.
Viszont teny, hogy egy hetes kesesnel szerintem nagyon halvany, ha az ovulacio tenyleg akkor volt, amikor kellett volna lennie (tehat kb 3 hete), akkor mar eros pozitivnak kellene lennie.
Figyeled az ovulaciot?
Ha van ra esely, hogy kesobb volt es kesobb estel teherbe, az megmagyarazna ezt a tesztet.
Egyebkent a varakozason kivul mast nem igen tehetsz. Menj el majd orvoshoz, megnezi, hogy mi latszik es visszahiv 1 vagy 2 het mulva. Ajkir fog kiderulni, hogy az elozo ug-hoz kepest fejlodik-e rendben a terhesseged.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nem igazán figyelem az ovut, csak folyás-has szurka alapján tippelek hogy kb mikor van, szerintem márc. 10-12 között lehetett, de ez csak tipp..
Vetélés után kicsit felborultak a dolgok,előtte nagyon pontosan mensi után 14 napra volt, akkor csináltam ovu tesztet.
Mennyi késés után lenne érdemes orvoshoz mennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!