Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt tesztelők, kismamák...

Tapasztalt tesztelők, kismamák, segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Menstruációm már 7. napja késik, így gondoltam ellövök egy tesztet, bár tüneteim nincsenek, talán a cicim picit duzzadtabb, de semmi több.

Szóval csináltam egy x-epil tesztet, de annyira extrém halvány hogy szinte alig látni :(

7 nap késésnél már erős csíknak kellene lennie, nem? Ez majdnem teljes hómező, csak ablak mellett lehet látni valamit..

Volt egy hasonló esetem decemberben, akkor elvetéltem 6 hetesen,

Van remény hogy ez a csík erösödni fog?

Itt a kép:

[link]

2018. márc. 24. 07:54
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat ismét :)

Szaladok veszek még egy tesztet!:)

2018. márc. 24. 10:16
 12/31 anonim ***** válasza:
66%
10-es, nagyon jó, ennyi szerkesztéssel csodás pozit lehet csinálni a tipikus szellemcsíkból, meg reagens helyeből is. De mi az értelme?
2018. márc. 24. 10:39
 13/31 anonim ***** válasza:
74%
Elég rossz minőségű a kép. Valami felsejlik, és.rózsaszínesnek tűnik, de ezt még nem mondanám pozitivnak. De könnyen lehet, hogy pár nap múlva az lesz.
2018. márc. 24. 11:00
 14/31 anonim ***** válasza:
32%
12-es, te láttál már száradási csíkos xepil tesztet? Mert az nem így néz ki, mint a kérdezőé. Ahogyan a reagens helye sem, mert az fehér színű, a száradási pedig szürke, lila. Ez egyértelműen rózsaszín csík
2018. márc. 24. 11:24
 15/31 anonim ***** válasza:
40%
Ez pozi!!! Később volt ovud. Ha 12.én volt ovud akkor most vagy a 12. 13. Dpon, ahoz képest pedig nem halvány a teszt. Még csak most kellene megjönnie. Gratulálok!
2018. márc. 24. 11:36
 16/31 anonim ***** válasza:
57%
6 os vagyok miért pontoztak le???
2018. márc. 24. 11:40
 17/31 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az újabb válaszokat, engem is nagyon kétségbe vont az a teszt, x-epilt amúgy sem szeretem mert sok rosszat hallottam róla!

Szóval elszaladtam egy facelle tesztért is, friss teszt:

[link]

2018. márc. 24. 11:54
 18/31 anonim ***** válasza:
68%
Na, ez viszont egyértelmű. Gratulálok, kismama vagy! :)
2018. márc. 24. 11:58
 19/31 anonim ***** válasza:
77%
Nekem extrém halvány volt az x epil 2 napos késéssel, második babámmal voltam terhes és hajtott a kíváncsiság, én egyszerre csináltam a facellel. Kár, hogy sehol sem találom a képet, érdekes lenne. A facelle még csak halvány sem lett, rendesen látszott, az x epilen meg alig látszott valami.. szerintem borzalom az a teszt. És figyeld meg, másik fajtával lehet már délután is egyértelműbb lenne, reggel meg tuti...
2018. márc. 24. 12:01
 20/31 A kérdező kommentje:

El sem hiszem még :)

Kicsit aggódom hogy ennek is vetélés lesz a vége, ez a has szurkálás normális?

És akkor jövő héten már mehetek orvoshoz vagy korai lenne még?

És köszönöm szépen és bocsánat a kérdésekért de nagyon nem vagyok képben még az anyukás dolgokkal

2018. márc. 24. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!