Pharmatex hüvelykúpot használtuk, párom bennem ment el. Mennyire megbízható a kúp?
Több mindent olvastam róla elbizonytalanodtam.... megszakításos módszert szerettem volna a kúppak de így alakult.
Most gondolkodom menjek e esemény utániért. Felnőtt vagyok 2 gyerek is van nehezen jöttek össze.
Az aktus előtt amennyire tudtam felnyomtam a kúpot de ebből valamennyi kifolyott ahogy több pózt próbáltunk. Ettől még véd?
Spirált szeretnék majd felrakatni de még kb 1 hét mire megjön és csak akkor lehet.
Életemben egyszer használtuk, abortusz lett a vége.
Régen volt, akkor volt újdonság, leírást betartva használtuk és mégis beütött a krach. Szintén volt már 2 gyerekem és nem lett volna alkalmas a harmadik.Szóval nem tudatlan tiniként vágtunk bele. Tény, hogy még annyira új volt akkor, hogy nem igazán voltak releváns tapasztalatok róla. A mai tudásommal már eszembe sem jutna használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!