Vikike92 kérdése:
Nem várt előtt 2 nappal csináltam egy újabb fajta újabb fajta Predictor early tesztet. Szerintetek mennyire megbízható az eredmény?
2019. márc. 21. 11:02
1/12 anonim válasza:
Ez egy gyönyörű pozi :)
biztonság kedvéért tesztelj egyet a nemvárt napján is.
de szerintem ez már biztos. le is kopogom.
gratulálok! :)
2/12 A kérdező kommentje:
Ez ugyanaznap egy X Epil teszttel, a kép nem adja vissza, de nagyon halvány csík van.
2019. márc. 21. 11:07
4/12 anonim válasza:
az x-epil azért halványabb mert normál érzékenységű
5/12 anonim válasza:
Mindkettő pozitív. Gratulálok! :)
7/12 momoka 2002 válasza:
Nezd megmelyik milyen erzekenysegumeg a gyarto miatt is lehet elteres. De mind2 pozitiv. En csak egyformaval szoktam tesztelni.
8/12 A kérdező kommentje:
Ma voltam egy ismerős nőgyógyásznál. Van petezsák! Olyan boldogok vagyunk. :) Szuper érzés, hogy újra babám lesz! Kis 5 évesemnek is teljesül a vágya, hogy legyen kistesó. :)
2019. márc. 22. 21:59
9/12 anonim válasza:
Sziasztok! Kedd reggel lett egy kb olyan vagy még erősebb pozi a predictor early teszttel mint a kérdezőnek, időn belüli egyértelmű jól látható, ma reggel második vizeletből meg egy digi clear blue negatív .... elég tanácstalan vagyok. pénteken újra tesztelek ....
10/12 Fiatallányka válasza:
Kedves kérdező szívből gratulálok a pozitív tesztekhez! Boldog babavárást! ☺️
Mesi4 Te se kenődj el teszt és teszt között is van különbség, írj majd hogy a pénteki mit mutatott. Drukkolok Neked! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!