Megbízható terhességi teszt?
Clearblue digitális teszt. Borsos ára van (kb 2500 ft), de azon nem kell csíkokat keresni, kiírja, hogy + vagy - és ha terhes vagy, még azt is kb hány hetes.
Egyébként nem tudom miért nem képes mindenki ilyen tesztet venni, ahelyett, hogy megvesz 4-5 sima tesztet, és aztán a gyakorisokkal kerestetik a csíkokat.
Mondjuk az én esetemből okulva. Nem várt után 1 héttel teszteltem, ami határozottan negatív volt. Majd vettem egy digitális tesztet ami pozitívat mutatott, azóta másfél éves a lányom.
A hülye csíkos teszt akkor is mutathat fals eredményt, ha bőven időben csinálja az ember. Arról nem is beszélve naponta hány olyan kérdés van, hogy ez pozitív? Meg sem születnének ezek a kérdések, ha képesek lennének a nők egyszer kiadni rá azt a 2500 ftot.
"A hülye csíkos teszt akkor is mutathat fals eredményt, ha bőven időben csinálja az ember."
Jaaa, kb ezerből egyszer. És azért mert te nem tudod használni és értelmezni a sima tesztet még ne ítélj el másokat is. Az én sima 200 Ft-os tesztem pl simán megmondta, hogy terhes vagyok, keresgélés nélkül.
Mit nem tudok értelmezni és használni egy terhességi teszten? Lepisiltem, vártam 5 percet és 1 csík volt. Ez nem olyan amit lehet jól vagy rosszul csinálni. Nem ittam elég alkoholt és 2 csík volt csak egynek láttam vagy mi?
Szart volt a teszt és ennyi.
Ha annyira jók lennének ezek a csíkos tesztek nem lenne minden nap legalább 5 kérdés arról, hogy látja-e valaki a második csíkot...
És ha írnék ki erről egy kérdést szerintem nem én lennék az egyetlen ember akinek 1 csík lett terhesen nemvárt után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!