Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első clostys hónap valaki?

Első clostys hónap valaki?

Figyelt kérdés
Ez az első clostys honapom. Most várom a peteerest hogy érezzek bármilyen tunetet hogy mikor kell akciozni😀 van meg valaki hasonló helyzetbe ? Ti meg éreztetek tőle a peteerest ?Van valaki akinek az első hónap sikerek járt? Írjatok csajok nagyon kiváncsi vagyok :)
2019. máj. 3. 06:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia! 1*1 dozissal kezdtük és kb a 14-15-16.napon nagyon feszített alul az egész hasam. Ovulációs teszt ki is mutatta, jókor is voltunk együtt mégsem sikerült elsőre. Második ciklusban 2*1 volt a dózis. Ugyanúgy feszült a hasam pár nappal előtte, egyetlen tüszőm lett csak. De sikerült!!

Jelenleg 6 hetes vagyok :)

2019. máj. 3. 07:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Nektek követték uh-val? Miért kaptatok Clostilbegytet?
2019. máj. 3. 08:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Követték uh-val

Azért kaptam mert 1.5 éve próbálkoztunk és Pco-m és Ir-em is van.

Rendbe lettek rakva az értékeim, így rasegitettünk kicsit

2019. máj. 3. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez az elsős clostys hónap, nekem tegnap volt Uh követésem,neked nem volt??
2019. máj. 3. 12:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondta az orvos hogy menjek vissza nem is tudtam hogy ennek a gyógyszernek követés alapján kell működnie. De mivel a legtöbb kommentbe olvastam hogy nem ártana vissza menni így magamtól megyek hétfőn hozza.
2019. máj. 3. 14:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet veletek ? :)
2019. máj. 16. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:

#4 es vagyok,vasárnapra nem várom..:-)

Veled miújság kérdező,elmentél Uh követésre?

2019. máj. 17. 10:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Végülis nem jutottam el uh követésre. Ma vagyok a 29. Napon meg olyan kifejezett tünetem nincs úgyhogy nem tudom mit gondoljak.
2019. máj. 17. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok,megjött azóta??

nekem igen, csalódott voltam,de legalább hónap óta volt egy rendes 29 napos ciklusom :)

2019. máj. 21. 14:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem is megjött sajnos :( ugyh kezdődik a második hónap!
2019. máj. 22. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!