Clostys hónap, barna folyás?
Szia.Èn szedtem régebben,de sosem barnaztam tőle.A méhpempő viszont nagyon bezavart,attól volt ilyen gondom.
Viszont valoszinu nem sikerült ez a hónap,mert a barnazas annyira nem jó jel.Sajnalom.
Én barnáztam, igaz nagyon-nagyon keveset, és mikor elmúlt, nem is jött meg a nemvárt. Első Closti-kezelésem eredménye immár 5 éves :)
Viszont volt olyan, hogy Clostis hónapban barnáztam nemvárt előtt, ugyanúgy, ahogy anélkül is sajnos, sárgatest-elégtelenség miatt? Pedig abban a hónapban kaptam tüszőrepesztőt is. Akkor mégse volt eredményes.
Szóval a barnázás jelenthet éppenséggel jót és rosszat is. Lassan tesztelhetsz. Gondolom, kb. 16-18. napon lehetett peteérésed, már ha sikerült megérnie és megrepednie annak a tüszőnek.
Átfogalmazom a javaslatom, inkább tesztelj minél hamarabb, és ha pozitív, menj mihamarabb orvoshoz, mert lehet, hogy egy kis progeszteronpótlás kell. De az is lehet, hogy csak ér felett tapadt az embrió.
Ha negatív a teszt, akkor drukkolok, hogy a következő hónap sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!