Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostys hónap, barna folyás?

Clostys hónap, barna folyás?

Figyelt kérdés
Első clostys hónapom, 5.naptól szedtem napi kettőt. A 14.napon 15mm-es tüszőt láttunk uh-n. A 30. ciklusnapom öta enyhe barnás folyásom van, ma vagyok a 32.napon. Menses előtt nem szoktam barnázni. Mi lehet ez? Orvoshoz csak egy hét múlva megyek. (Szedem az e vitamint és méhpempő italt is ittam.)

2015. ápr. 28. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.Èn szedtem régebben,de sosem barnaztam tőle.A méhpempő viszont nagyon bezavart,attól volt ilyen gondom.

Viszont valoszinu nem sikerült ez a hónap,mert a barnazas annyira nem jó jel.Sajnalom.

2015. ápr. 28. 13:18
 2/3 Vilcsianyuja ***** válasza:

Én barnáztam, igaz nagyon-nagyon keveset, és mikor elmúlt, nem is jött meg a nemvárt. Első Closti-kezelésem eredménye immár 5 éves :)

Viszont volt olyan, hogy Clostis hónapban barnáztam nemvárt előtt, ugyanúgy, ahogy anélkül is sajnos, sárgatest-elégtelenség miatt? Pedig abban a hónapban kaptam tüszőrepesztőt is. Akkor mégse volt eredményes.

Szóval a barnázás jelenthet éppenséggel jót és rosszat is. Lassan tesztelhetsz. Gondolom, kb. 16-18. napon lehetett peteérésed, már ha sikerült megérnie és megrepednie annak a tüszőnek.

2015. ápr. 28. 14:05
 3/3 Vilcsianyuja ***** válasza:

Átfogalmazom a javaslatom, inkább tesztelj minél hamarabb, és ha pozitív, menj mihamarabb orvoshoz, mert lehet, hogy egy kis progeszteronpótlás kell. De az is lehet, hogy csak ér felett tapadt az embrió.

Ha negatív a teszt, akkor drukkolok, hogy a következő hónap sikerüljön.

2015. ápr. 28. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!