Ki nem várja május 10. -e körül?
Sziasztok!
Én is 10-ére nem várom .. :) szurkolok mindenkinek :)
Nekem borzasztóan fájnak a melleim, bár az minden mensi előtt elő szokott fordulni, bár most mintha sokkal jobban látszanának az erek is rajta (amúgy is vékony a bőröm, szóval ezt már csak beképzelem szerintem) :D Szurkálások, “görcsök” vannak pár napja, de nem annyira durva, és folyamatosan azt érzem napok óta, hogy mindjárt megjön
Nagyon nem várom, de úgy vagyok vele, ha mégis megjön, utána itt egy új hónap hogy próbálkozzunk :)
Valakinek valami fejlemény?? :)
#33as vagyok
en vagyok, aki 13-ara nem varja, de mar nem tudom hanyas voltam :)
Nem tudom nem figyelni folyamatosan a tuneteket, annyira idegesit mar a sajat tarsasagom :D :D komolyan, nem lehet nem erre gondolni. Nem erzek semmit, picit neha fajdogal a hasam, de mint minden mas, lehet PMS tunet is :/ A mellem nem erzekeny, kicsit a bimbonal talan. En is utalom mar a teszteket, ha van itthon, folyotn azon agyalok, hogy meg kellene csinalni, de ha megcsinalom, akkor meg (mivel korai), nyilvan negativ.
6-os válaszoló vagyok.
Nekem ez a hónap is sikertelen volt. Ismét megjött, de már nem is csodálkozom rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!