Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május 10. -e körül?

Ki nem várja május 10. -e körül?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne végre egy szerencsès hónap! Most megfogadtam nem tesztelek majd elöre max menzi elött 1-2 nappal! Nehéz lesz kibirni!

2019. máj. 2. 18:36
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Nekem meg van 3 napom es ma reggeli tesztem negativ sajnos DE megvarom megjon e vagy sem! Addig mar nem tesztelek.
2019. máj. 8. 12:13
 32/44 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen kedves kérdező :) Drukkolok neked is :)
2019. máj. 8. 12:42
 33/44 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is 10-ére nem várom .. :) szurkolok mindenkinek :)

Nekem borzasztóan fájnak a melleim, bár az minden mensi előtt elő szokott fordulni, bár most mintha sokkal jobban látszanának az erek is rajta (amúgy is vékony a bőröm, szóval ezt már csak beképzelem szerintem) :D Szurkálások, “görcsök” vannak pár napja, de nem annyira durva, és folyamatosan azt érzem napok óta, hogy mindjárt megjön

Nagyon nem várom, de úgy vagyok vele, ha mégis megjön, utána itt egy új hónap hogy próbálkozzunk :)

2019. máj. 9. 08:32
 34/44 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked kedves utolso!!
2019. máj. 9. 08:48
 35/44 anonim ***** válasza:
Köszönöm, én is neked, irj majd ha van fejlemény :)
2019. máj. 9. 13:18
 36/44 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, tegnapra volt esedékes, ma meg is jött. De sebaj, egy kis 13 hónapos gézengúz mellett lehet jobb is még egy kis haladék :)
2019. máj. 9. 15:59
 37/44 anonim ***** válasza:
Én nem várom 15-re. Remélem nem jön meg. Nem merek tesztelni. Elegem van a tesztekből. Elveszik tőlem az utolsó csepp reményt is.
2019. máj. 9. 16:04
 38/44 anonim ***** válasza:

Valakinek valami fejlemény?? :)

#33as vagyok

2019. máj. 10. 13:29
 39/44 anonim ***** válasza:

en vagyok, aki 13-ara nem varja, de mar nem tudom hanyas voltam :)

Nem tudom nem figyelni folyamatosan a tuneteket, annyira idegesit mar a sajat tarsasagom :D :D komolyan, nem lehet nem erre gondolni. Nem erzek semmit, picit neha fajdogal a hasam, de mint minden mas, lehet PMS tunet is :/ A mellem nem erzekeny, kicsit a bimbonal talan. En is utalom mar a teszteket, ha van itthon, folyotn azon agyalok, hogy meg kellene csinalni, de ha megcsinalom, akkor meg (mivel korai), nyilvan negativ.

2019. máj. 10. 18:25
 40/44 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok.

Nekem ez a hónap is sikertelen volt. Ismét megjött, de már nem is csodálkozom rajta.

2019. máj. 11. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!