Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május 10. -e körül?

Ki nem várja május 10. -e körül?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne végre egy szerencsès hónap! Most megfogadtam nem tesztelek majd elöre max menzi elött 1-2 nappal! Nehéz lesz kibirni!

2019. máj. 2. 18:36
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
95%
En majus 15, de lombikozunk. Holnap lesz a beultetes :)
2019. máj. 2. 20:09
 12/44 anonim ***** válasza:
93%
Május 9. Két vetélés és egy kémiai után jó lenne, de tegnap óta barnázok. Úgyhogy nekünk ez a hónap elúszott.
2019. máj. 2. 21:12
 13/44 A kérdező kommentje:

Hat lanyok sok erot es kitartast kivanok mindenkinek es bizzunk a legjobbakban!!! Nekem is volt egy elhalt terhessegem orvosi befejezessel! Azota nem igazan jo a ciklusom , volt hogy barnaztam arra gyogyszert kaptam, ma iszonyat gorcsolt az alhasam azt hittem a vegen

megjon... nem tudom mi volt ez! Biztos nem beagyazodas meg ilyesmi mert ahhoz meg korai lenne sajnos

2019. máj. 3. 00:20
 14/44 anonim ***** válasza:
Sziasztok én május 15-re nem várom. Nekünk is sokadik hónap :(
2019. máj. 3. 04:18
 15/44 anonim ***** válasza:
96%

A 8. Válaszoló vagyok.

Nagyon érdekelne, hogy a válaszomban mi az ami piros kezecskét érdemel... Már az is negatív értékelést válthat ki ezen az oldalon ha valaki leírja hogy mikor fog megjönni a mensije? :D erre létezik hasznos vagy nem hasznos válasz? Vagy azért lettünk (mindenki akinek volt már egy vetélése le lett pontozva, csak azoknak 100% a válaszuk akiknek ez lesz az első terhesség) őszintén én is egy nagy piros kezet adnék annak a ténynek hogy át kellett élnem milyen egy vetélés ahelyett hogy életem legelső terhessége jól fejlődött volna és baba lett volna belőle görcsök (és olyan mennyiségű vérzés amilyet az életben nem láttam) helyett, de sajnos ezt nem mi irányítjuk, kinek mit ad a sors... De hogy valaki emiatt pontoz le az kissé felháborító. Mindegy is, bocsánat az off-ért de ez kikívánkozott belőlem!

Én sok szerencsét kívánok minden próbálkozó párnak, azoknak is akiknek már volt vetélésük.. :)

28/N

2019. máj. 3. 09:08
 16/44 anonim ***** válasza:
91%

Én az első vagyok, ott 3 kéz közül lehet választani. Nemcsak piros kéz van ott. Amúgy én se értem, h az én válaszom is csak 42%ban hasznos. Miközben amit írtam, h menzi napján érdemes csinálni a tesztet, azt az orvos is mondta, nem magamtól találtam ki.

Mindenkinek sok szerencset kívánok, h úgy legyen, ahogy szeretnétek! Sosem hittem a csodákban, csak mióta megszuletett a kislanyom. 😊 Kitartást lányok!

2019. máj. 3. 09:50
 17/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki miert pontozgat le mast! En mindenkinek kuldtem a zold kezet!
2019. máj. 3. 12:19
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Én május 12-re nem várom, 4-ik próbálkozós hónap, volt egy 5hetes vetélésem már. Nagyon szeretnénk a kistesot, de ugy érzem most se sikerült... ovu után egyből szokott jelentkezni a mellfájdalom, egészen mensi napjáig. Már dpo7nél vagyok és sehol a mellfájdalom, ilyen még nem volt.. nem is értem

K.

2019. máj. 5. 22:15
 19/44 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Reggelre megjött. Szorítok értetek.
2019. máj. 6. 10:26
 20/44 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es, kiderult a vetelesek oka? Nem lehet konnyu..
2019. máj. 6. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!