Mennyi az eselye hogy terhes lettem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 eves vagyok altalaban 28 napos ciklusokkal.Ebben a honapban kezdtem a Qlaira fogamzasgatlo tabit elotte gumival vedekeztunk.A dokim azt mondta az elso naptol ved.A mensi elsonapjatol vettem be mindig ugyan abban az idoben egyet sem hagytam ki.Mivel ezt mondta a doki hogy elso naptol ved igy a 4. Naptol mar belem ment a parom de csak kesobb vettem eszre hogy a betegtajekoztato azt irja hogy az elso 9 napban kell kiegeszito vedekezes.Amit mi nem tettunk meg. Osszesen 2x voltunk egyutt a 9. Napig de kiegeszito vedekezes nelkul.Ma kell be vennem a 18. Szem tablettat.De egy kicsit felek hogy teherbe eshettem.. 2 napja hanyingerem van es gorcsol a hasam. Szerintetek mennyi az eselye hogy terhes lettem? Egyebkent ha veletlen osszejott a babo akkor mar itt is marad velunk 😊2019. ápr. 30. 16:59
1/7 anonim válasza:
Hát, van esély rá, de minimális. Tesztelj, ha esetleg nem jelentkezik vérzés a szünet végéig.
2/7 anonim válasza:
Van esély rá, de nem valószínű.
(28 évesen nem olvasod el a betegtájékoztatót, mielőtt hormonokkal tömöd magad? Nem csak a kiegészítő védekezéses részre gondolok.)
4/7 A kérdező kommentje:
Ez a tabi 28.napos nincs szunet.Hat en 100% ig.megbiztam a dokiban elotte vervetel alapjan kaptam ezt a gyogyszert.Nem.tudom a teszt kimutatna e.. elvileg a 26. Napon kell jonni a megvonasos verzesnek kb 8nap mulva
2019. ápr. 30. 19:15
5/7 anonim válasza:
Ha 28 szemes, akkor placebo hét van. Csinálj egy tesztet a szünetben. De egyébként nem hiszem, hogy gond lenne.
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma vagyok a 26. Napon ma kene megjonni de eddig semmi 2 feher tabim van meg ami hormon mentes es utanna azzonal kezdeni kell a kovetkezo levelet ha nem jon meg meg 2 napig akkor csinalok egy tesztet...
2019. máj. 8. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!