Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
3 napot kesett a mestruaciom volt 4db nagyon halvany pozitiv tesztem . Megjott vegul de csak 3 napig tartott a szokasos 5-6 nap helyett. Lehetseges ha tenyleg terhes voltam hogy megmaradt a terhesseg? Volt mar valaki igy?
2019. ápr. 29. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tesztelj újra,aztán irány a nőgyógyász!
2019. ápr. 29. 21:46
 2/6 BlackyBea88 válasza:
100%

Szia!

Lehet, hogy terhes vagy. Nekem az utolsó menzeszem kevesebb volt és rövidebb ideig tartott, aztán csináltam tesztet és ma már 30.hétben vagyok :)

2019. ápr. 29. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Lehetsz terhes.Attól hogy a magzat beágyazódott még a méhnyálkahártya egy kicsi része levállhatott. Semmi képpen sem szeretnélek idefesíteni de sajnos ez lehet még méhen kívüli terhesség is.De az is lehet hogy még abhormonjaid nem váltottak "terhes üzemmódba"
2019. ápr. 29. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kommentelő vagyok. Azért szerintem minél hamarabb keress fel egy dokit. Fő a biztonság
2019. ápr. 29. 22:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Mennyisegre ugyan olyan volt mint szokott lenni. Csak kevesebb napig tartott. Akkor valoszinubb hogy ha terhes is voltam nem maradt meg ? Igyis erdemes lehet tesztelnem?
2019. ápr. 30. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdemes,mert ha elment a baba akkor negatív lessz
2019. máj. 1. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!