Nekem okt. 27-én volt mensesem, azóta semmi. Tesztet csináltam, de negatív. Ha negatív, akkor miért nem jön meg?
Figyelt kérdés
2ö testet csináltam. dokihoz még nem akarok menni. korai lenne szerintem.2007. dec. 6. 17:21
1/6 anonim válasza:
Szia..eloszor is csinalj tesztet inkabb reggel az elso vizeletbol mert akkor magasabb a hormonszint ami megcsikositja a tesztedet.
Amugy terhes lehetsz csak meg nem mutatja ki a teszt..mondjuk nem is csodalkozom ha este csinaltad..igaz van akinek meg reggeli vizeletbol se mutatja ki.Elvileg lathato lenne mar a petezsak a huvelyi uh-n...menj dokihoz.
2/6 anonim válasza:
Rengeteg dolog miatt előfordulhat, hogy nem jön meg. Adj még egy esélyt egy jó minőségű tesztnek és utána szerintem menj orvoshoz, nézzen csak meg. Ha terhes vagy, nem biztos hogy korai, ha nem, akkor meg azért, hogy megvizsgáljon, miért nem jön meg. Drukkolok!
3/6 anonim válasza:
Nekem ebben a hónapban végre a 65. napon megjött gyógyszer nélkül. Pedig 30-31 napos ciklusom van. A ciklust bármi felboríthatja. Elég ha csak egy kicsit idegesebb voltál az utóbbi időben.
Ha a teszt negatív, akkor biztos nem vagy terhes.
Várj 1 hetet, majd keresd fel a dokid, ő megvizsgál. És ha akarod, akkor ad gyógyszert, ami meghozza a menstruációt. Nekem a 65. napon jött me.
4/6 anonim válasza:
okt 27 ota mar regen pozitivnak kene lennie a tesztnek es erezned kene hogy terhes vagy,valszeg egy kis hormon zavar van de ez helyre allithato es jo lenne ha elmennel a dokihoz,nem korai egyaltalan.
5/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy ki kellene mutatnia a terhességet. Azért nem, mert attól is függ, hogy mikor voltatok együtt a pároddal. Én nekem okt13-án volt utoljára és azóta semmi, a dokim azt mondta, hogy várjak egy hetet, majd csináljak megint tesztet, mert én minden nap írom, mikor vagyunk együtt a párommal. Ezt ő megnézte és azt mondta, hogy még egy hét nem a világ vége.
6/6 anonim válasza:
A legegyszeűbb, ha teszt, illetve a fölösleges várakozás helyett felkeresed a nőgyógyász orvost, mert biztos vagyok benne, h már egy ideje terhes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!