Ki kezd el most próbálkozni baba "ügyben"?
Azokat kérdezném, akik most döntötték el a párjukkal, hogy babát szeretnének.
Elkezdtetek szedni vmilyen vitamint?
Én decemberben hagytam abba a fogamzásgátlót 8 év utan, a dokim 3 hónap "türelmi időt" ajánlott -nem a szervezetből való kiürülés miatt - a ciklus rendeződése miatt.
A ciklusom 27-32 nap között mozog. Most kezdek el Elevitet szedni, a Trimeszterrel szemeztem még, mert baromi sokan mondtak róla pozitív véleményt, összetevők alapján viszont nem láttam a két termék között nagy különbséget.
Ti mit próbáltok tenni azért, hogy minden rendben legyen?
18-as vagyok.
Nagyon sajnálom kérdező. 😞
Nekem ma volt missed ab-om mert nem volt szívhangja a pici babámnak. 😭
😭😔😘 neeee, nagyon sajnálom 😣 sok erőt és kitartást kívánok neked és a párodnak! Jól emlékszem Te teszteltél előttem 1 héttel pozitívat?
Úgy sajnálom 😔
Köszönöm csajok! 😞 😘
Igen elötted teszteltem.
Voltam uh-on mondták 4 mm-es de nincs szivhang, de várhatunk még egy hetet. Egy hét mulva (most hétfőn) már csak 3mm-esnek mérték, szivhang nem volt, sőt a petezsák körül vékony hematoma is volt már.
Pedig ebben az egy hétben én teljesen meg voltam gyözödve arrol hogy minden oké, se görcs, se pecsételés se barnázás se volt. 😞
Úgy sajnálom, olyan szomorú ezt olvasni 😔
Én is nagyon bízom benne, hogy ezek után mindkettőnknél rendben lesz minden ❤️ (egy picit félek tőle, hogy megismétlődik a dolog, de a párom szerencsére optimistább, sokat biztat.
Most volt 2.-án + az ovu tesztem, összebújások alapján van esélyünk, most nagyon bizakodom.
Szedem a GAL babavárót, pluszban E-vitamint, Inozitolt.
Megbeszéltük itthon, ha ez a hónap sem sikeres, elindulunk dokihoz. Már utána néztem kihez mennék szívesen. Ez a 10.hónapunk.
Nem tudlak beazonosítani kedves utolsó, nálatok mi a helyzet?
Én még új vagyok itt, csak véletlenül bukkantam a kérdésedre.
Mi most kezdtünk el próbálkozni, ezért olvastam ebben a témakörben és érdekelt hogy miujság. Én a Pregnazon nevű vitamint kezdtem el szedni.
Sajnálom hogy még nem jött össze, de egyébként az átlag 1 év, egészséges embereknél. Persze jól teszitek hogy mentek dokihoz.
Én már láttam mindenfélét a környezetemben. Volt akinek 1.5 év kellett, valakinek elsőre sikerült..
Drukkolok Mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!