Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezd el most próbálkozni...

Ki kezd el most próbálkozni baba "ügyben"?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezném, akik most döntötték el a párjukkal, hogy babát szeretnének.

Elkezdtetek szedni vmilyen vitamint?

Én decemberben hagytam abba a fogamzásgátlót 8 év utan, a dokim 3 hónap "türelmi időt" ajánlott -nem a szervezetből való kiürülés miatt - a ciklus rendeződése miatt.

A ciklusom 27-32 nap között mozog. Most kezdek el Elevitet szedni, a Trimeszterrel szemeztem még, mert baromi sokan mondtak róla pozitív véleményt, összetevők alapján viszont nem láttam a két termék között nagy különbséget.

Ti mit próbáltok tenni azért, hogy minden rendben legyen?

#babavárás #terhesvitamin #fogamzásgátló mentesség
2019. ápr. 29. 09:49
 51/95 A kérdező kommentje:
:) de jó! Nagyon remélem, hogy nálam is így lesz! Páromnak inkább meg sem mutattam, jobb, ha még nem éljük bele magunkat. Amúgy nem jött még meg, picit görcsölgettem...nem tudom mennyire normális. Tegnap mondtam a páromnak a 20ezer lépéses túránk után, ha ma reggelre nem jön meg, akkor soha 😂
2019. jún. 8. 16:43
 52/95 A kérdező kommentje:

45-ös válaszoló mi van veled? Minden oké volt a dokinál?

Nekem még ma sem jött meg...😊 görcsölgetés elmúlt, ha itt nem találok gyógyszertárat, ahol tudnék tesztet venni, akkor majd csak 12-én (ha addig nem jön meg) tudok legkorábban tesztelni.. az már a 35.ciklusnapom lesz...

2019. jún. 9. 11:25
 53/95 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok nektek kérdező!! :) ❤
2019. jún. 9. 11:54
 54/95 A kérdező kommentje:

Ma reggel megjött nekem... 😣😥 6 napot késett, már azt hittem...

Remélem sikerült valakinek pozit tesztelni! 😘

2019. jún. 13. 06:51
 55/95 anonim ***** válasza:
45-os vagyok. Nalunk eddig minden rendben. Jovo penteken kell visszamennem. Drukkolok kerdezo, hogy neked is osszejojjon 🙂
2019. jún. 13. 20:43
 56/95 A kérdező kommentje:
Kivel mi újság? 😊 Büszkélkedhet valaki már pozi teszttel?
2019. júl. 8. 06:30
 57/95 anonim ***** válasza:

Igen 😊 jövő héten megyek orvoshoz.

Veled mi újság?

2019. júl. 8. 12:38
 58/95 A kérdező kommentje:

De jó! 😊 Gratulálok!!! 😘

Nekem szombaton (13-án) nem kellene megjönnie... annyira sűrű, mozgalmas volt ez a hónap, fogalmam sincs mikor volt ovum.

2019. júl. 8. 13:15
 59/95 anonim ***** válasza:
Mi jovoheten mar a Down tesztre megyunk. Drukkolok csajok. Ti is drukkoljatok, hogy minden ok legyen. Sajnalom kerdezo, hogy igy “megviccelt” a ciklusod. 🙁
2019. júl. 8. 19:54
 60/95 A kérdező kommentje:
Megy a drukk!!! 😘 Minden rendben lesz!
2019. júl. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!