Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Valakinek...

Lehetek terhes? Valakinek hasonló élmény? Többi lent!

Figyelt kérdés
Pár napja barnas pecsetlo vérzést vettem észre a bugyimon . A netes ovu kalkulátor szerint akkor kellet volna legyen a beagyazodas ,raadasul a naptár szerinti termékeny napon hagytam ki gyógyszert. (5.levél óta mindegyikbol kimarad véletlen 1 db szem) . 11nap múlva kene megjonnie,nem tudom mikor lenne érdemes tesztelni ?
2019. ápr. 25. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Ezt így nehéz lenne megmondani.

Elméletben terhes lehetsz, de gyakorlatban majd csak a kimaradt vérzés után derül ki. 12 nap múlva tesztelj.

Minek szedsz tablettát, ha kihagyod a szemeket?

2019. ápr. 25. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon kicsi az eselye hogy terhes vagy,de meg van.Irtad 11 nap mulva kellene megjonnie.Oke.Ha nem jon meg ugy 20-25 nap mulva tesztelj.Tesztelhetsz hamarabb is,de nem biztos hogy ki mutatja.
2019. ápr. 25. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
5 levél óta rosszul szeded a fogamzásgátló tablettát. Itt nem csak az esetleges terhesség a probléma, hanem hogy totál összezavarod a hormonjaidat. Le van írva, hogy kell szedni, úgy szedd! A netes ovu kalkulátor pedig semmire nem jó, elvégre neked fogamzásgátló tabletta szedése során ovulációd sincs... Tesztelni minimum 11 nap múlva érdemes. Akkor is, ha megjön, hiszen neked most megvonásos vérzésed van, ami nem menstruáció.
2019. ápr. 25. 23:46
 4/9 anonim válasza:
18%
Vannak olyan tesztek , ami 1 héttel a menzi előtt már használható.
2019. ápr. 26. 07:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, az összes teszt használható aktus után 5 perccel is. Más kérdés, hogy nem fog terhességet kimutatni.
2019. ápr. 26. 07:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! Igen rosszul szedem mert kimegy a fejemből pedig emlékeztető is van állítva . Párommal úgy beszeltuk ,ha bármi lenne akkor megtartjuk mindenféleképpen
2019. ápr. 26. 09:34
 7/9 A kérdező kommentje:
És szerintetek melyek a legmegbízhatóbb tesztek ? :) én most x-epilt vettem
2019. ápr. 26. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Fogamzásgátló szedése alatt NINCS ovuláció. Ha kihagyás miatt mégis van, akkor az meg totálisan függetlenül van az eredeti ciklustól.

2. Tablettánál pont, hogy az első és harmadik heti kihagyás a veszélyes, de egyébként ezt leírják a tájékoztatóban. Hihetetlen, hogy 5 év alatt nem sikerült odáig eljutnod, hogy normálisan elolvasd.

Ha első héten marad ki szem, akkor teherbe eshetsz, ha a második héten, akkor nem eshetsz teherbe, mert megmarad a védelem. A harmadik héten meg attól függ, hogy a tájékoztató szerint jársz-e el vagy sem. Ha igen, akkor nem leszel terhes, ha meg nem, akkor lehetséges.

3. Ha nem bírod normálisan szedni, miért nem váltasz olyan módszerre, amit kevésbé kell figyelni? Mondjuk hüvelygyűrűre....

2019. ápr. 26. 12:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj de sehol se említettem hogy 5 éve szedném ! A nőgyógyászom szerint hosszú távon ártalmas a hüvely gyűrű ezért nem
2019. ápr. 26. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!