Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 43 éves vagyok. Volt valakinek...

43 éves vagyok. Volt valakinek hasonlóan rossz hormon vizsgálat eredményei? FSH: 99,7, LH: 44,3, ösztradiol:47,7, prolaktin:211

Figyelt kérdés
Ennyi volt?Kimerültem?Nem lehet babám soha többé?Néhány hónapja még teherbe tudtam esni,mára egyszerűen vége?Ilyen értékeket rendbe lehet még hozni?2 hónapja volt missed ab műtétem,6 hét után norcolutot írt fel az orvosom, mert magától nem jött meg a menzeszem. Hormonvizsgálatot kért, aminek megjött az eredménye, és katasztrófális😢Volt már valaki így? Kétségbe vagyok esve..

2019. ápr. 24. 14:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊 Az Nőgyógyászom meddőségis..Csak félek,hogy teletömnek hormonokkal..
2019. ápr. 24. 16:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen, arra van eselyed, de sztem ez meg nem a vilag vege ha elered vele a celt.
2019. ápr. 24. 20:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Igazad van...De ekkora FSH....Szörnyű érzés,hogy elvetél az ember..,és még bónuszként felborul minden..😢
2019. ápr. 24. 21:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezek tényleg arra utalnak, hogy kimerültek a petefészkeid.

Két gyerekkel ilyen idősen valóban nem is egészséges ezt erőltetni, se hormonokkal se anélkül.

2019. ápr. 25. 08:58
 15/19 anonim válasza:

Kedves Kérdező?

Mi történt azóta veled?

Sikerült-e a baba?

Mivel sikerült csökkenteni az FSH-t, LH-T?

2020. febr. 20. 22:59
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed 😊

Sajnos még baba nem lett.

Viszont (bár mindenhol azt olvastam,h ezek az értékek nem növelhetőek),

épp múlt hónapban ismételtettem meg a vérvételt,az FSH:21, LH :76, AMH:0,08 lett..Tudom,ezek az értékek sem túl fényesek, de az előzőhöz képest....

Azóta túl vagyok 3 hónap clostilbegyt kúrán, amitől lettek is szép tüszők,de előbb nem repedt meg,majd a dokim szabin volt,így nem nézte,-tehát mindig volt valami gáz. Pedig neves orvoshoz járok.Azt gondolom, sajnos magunknak kell mindent intézni, és gondolkodni...

2020. febr. 22. 19:02
 17/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat!Azt akartam írni,hogy ezek az értékek nem javíthatóak...
2020. febr. 22. 19:03
 18/19 A kérdező kommentje:
És az LH: 7,6 😊😊
2020. febr. 23. 21:33
 19/19 anonim válasza:
Köszönöm, hogy válaszoltál! Kitartást és sok sikert kívánok nektek! Mielőbbi babásodást! :-)
2020. febr. 27. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!