Nemrég voltam hormonvizsgálaton és ezek az eredmények : ösztradiol 40,65pg/ml, FSH 6, 08mIU/ml, LH 3,7mIU/ml, prolaktin 332,4 mIU/ml. Vélemények?
Sajnos nem írtad, hanyadik napi. Mert az bizony fontos info. De hátha ezzel a linkkel tudok segíteni.
2. vagyok.
szerintem, minden rendben. ezek az értékek normálisak.
majd a progeszteronból kiderül, hogy volt-e peteérés.
Az első válaszoló vagyok. Szerintem ezek az értékek jók 3. napi értéknél. Közben találtam neked linkgyüjteményt is, ahol még több ilyen táblázatot találsz. Mert amit először írtam, abban pl a prolaktin más mértékegységben van megadva, mint ahogy neked számolták. Az FSH/LH arányt van, ahol 1:1-ben tekintik jónak, van ahol meg 2:1-ben, de én úgy tudom ( legalábbis nekem is így volt ) hogy a 2:1 arány a jó, és neked az is stimmel. Ovuláció előtti értéket miért nem fognak tőled kérni? Ugyanis 3, 11, és 21. napon szoktak ilyen vizsgálatot végezni, mivel az ovuláció előtti LH szint is nagyon fontos annak a meghatározására, hogy termelődik-e annyi luteinizáló hormonod, hogy meg tudja repeszteni a tüszőt.
Ja, és itt a linkgyűjtemény:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!