Ki mikor mondta el a párjának hogy terhes? Esetleg ki választott ki valami különlegeset a nagy bejelentésre?
Belőlem csak úgy kibukott, mondhatni, önálló életre kelt a szám!
Férjem hazajött, dörmögött: koszos vagyok és büdös.
Rávágtam: én meg terhes!
Ez van :D
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Én pár hónapja sajnos elvetéltem.
3-4 napja késik, háromszor teszteltem, mindegyik pozitív!
Még próbálom magamban tartani. Ha már legalább hat hetes leszek elmondom neki <3
6 hetes??? Miért nem mondod el neki?
Én alig bírtam ki hogy hazaérjen munkából, addig fel alá járkáltam izgazottságomban
Mi pont nyaralni voltunk, a pici a nyaralasunk elejen fogant. 9dpon teszteltem mert jobban feszult a mellem mint menstruacio elott es mar szedultem is. O lement reggelizni es en mikor utana mentem elszedultem igy mivel a kovetkezo gepunk 2 ora mulva indult muszaj volt elmondjam neki hogy nehogy megijedjen ha megint rosszul leszek.
Leultem az asztalhoz kerdeztem hogy van, mondta a ferjem hogy almos meg nem kapta meg kavejat. Mondtam hogy van jobb amitol felebred...Terhes vagyok! Oromeben ugy kitort belole a nevetes, hogy nem tudott leallni, mindenki minket nezzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!