Ki mikor mondta el a párjának hogy terhes? Esetleg ki választott ki valami különlegeset a nagy bejelentésre?
Elsö gyerekünknél, haza értem a munkából és teszteltem.
Majd mikor haza ért egy szó nélkül elé tettem a tesztet. Erre Ö: "vettél egy höméröt?" és tényleg azt hotte egy hömérö az.
Másodiknál ugyan úgy elé tettem, és akkor már viccböl mondta, hogy van megint hömérönk?
Együtt csináltuk meg a tesztet. Tervezett gyerek volt.
Közös gyerek, közös élmény.
Nálunk a feleségem az első próbálkozós hónap végén elkezdte rágni a fülem, hogy hadd teszteljen már. Próbáltam türelemre inteni, hogy ne csalódjon, sokáig is tarthat, satöbbi, de csak zümmögött, mint egy méhecske, hát reggel kiment egy teszttel, én még az ágyban voltam. Már készültem a szöveggel, hogy semmi gond, teljesen normális, hogy nem jött össze, mikor rohant be nagy boldogan, hogy "hát megmondtam, hogy érzem, hogy terhes vagyok" :)
Aztán örültünk mind a ketten, nagyon.
Ennél különlegesebb, bármilyen megrendezett bejelentésre szerintem senkinek semmi szüksége, örökké emlékezni fogunk erre a reggelre. De ahogy gondolod, te ismered a párodat.
Az első tesztet közösen csináltuk, kifogtunk egy hibás tesztet, aminél a kontroll csíkból csak a fele látszott. Kidobtam a kukába, hogy negatív. Kb 1 óra múlva kihalászta a férjem a kukából, mert nem hitte el, hogy nem vagyok terhes, és akkor már a teszten 2 erős piros csík volt. Közöltem vele, hogy fogadja el, nem vagyok terhes, ilyenkor már nem értékelhető a teszt.
Csak nem fogadta el, másnap munkából hazajövet hozott egy digitális clearblue tesztet, és mondta, hogy most azonnal pisiljem le :D pozitív lett.
Szia! Együtt teszteltünk! Olyan boldog volt a párom,mikor meglátta a 2csikot
Ugrált örömében! Engem meg elkapott a sirás örömömben,utána meg egy fél óráig csak öleltük egymást! Nagyon megható pillanat volt! Soha nem fogom elfelejteni
Ez most történt pénteken 😀😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!