Érzett már valaki hasonlót? Van egy fura gondolatom. A párom nagymamája azon a napon halt meg, amikor a babánk fogant. Pontosabban ovu utáni negatív napon ( ovu teszt alapján)
Úristen... Én hiszek a spiritualitásban, de ez azert durva. Amúgy, ahogy én tudom, a távozó lelkek nem térnek vissza azonnal, abban a minutumban egy új testbe, hanem csak később. Annak idején mesélte nekem egy hívő, hogy aki meghal, eltávozik oda, ahonnan testet választott, és csak x idő múlva, ha átértékelte az életét, csak akkor jön vissza, ha úgy érzi, nem fejezte be igazán az életfeladatát. Akkor sem azonnal, lehetséges eszerint a csaj szerint, hogy vissza sem engedik azonnal, vagy ha teljesítette a küldetését, akkor már vissza sem tér.
Persze mindenki azt hisz, amit akar. Ha nektek így könnyebb elfogadni a mama halálát, legyen. Én abban hiszek, hogy apa és azok, akiket elvesztettem, jó helyen vannak, megnyugodott a lelkük és figyelnek ránk.
Mondjuk én az istenben sem hiszek...
Köszönöm az érdekes válaszokat, azoknak akik a kérdésemre válaszoltak!
Visszaolvastam, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, de most sem írnám másképp! A pozitív ovu teszt napján voltunk együtt. A negatív ovulációs teszt napján halt meg a mama, azaz a tüszőrepedés napján. Az együttlét pozitív ovu napon volt, akkor még élt, de akkor még a tüsző sem repedt meg, ergo akkor még a baba sem fogant meg, hiszen akkor még a pete ki sem szabadult a tüszőből. Nem értem, hogy ezt hogy nem lehet érteni?? Nyugodtan bárhol utána olvashattok, évek óta bújom az ovu, peteérés, tüszőrepedés témát. A fogantatás az együttlét utáni 1-2 napban következik be. Ezért is fogalmaztam így, mert megdöbbentő számomra, hogy körülbelül akkor fogant (találkozott a pete és a sperma) amikor a mama eltávozott. Ha, az együttlét napján halt volna meg, fel sem tettem volna a kérdést, mert akkor a fogantatás is rá 1-2 napra történt volna, de így hihetetlen az egész.. Sajnálom, hogy néhányan nem a kérdésre válaszolnak és egyes fogalmakat lovagolnak meg. Engem továbbra is az érdekel, hogy mással is fordult e elő hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!