Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció késés, miért...

Linda93 kérdése:

Menstruáció késés, miért negatív a teszt? Többi lent!

Figyelt kérdés
5. napja késik az egyébként óramű pontosságú mensim, eddig 3 tesztet csináltam a nem várt napján negatív tegnap du.nagyon halvány pozitív, a ma reggeli negatív lett. Elkezdtem de.barnázni, illetve halvány rózsaszínű vízszerű folyás jelentkezett! Semmi olyan tünetem nincs ami az előtt jelentkezik mielőtt megjönne. Szerintetek lehet még baba, vagy ez a hónap sem sikerült sajnos?

2019. márc. 30. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Ha stresszelsz valami miatt, akkor az okozhat késést. Sokan semmibe veszik, pedig a stressz igenis tud változtatni a mensin. Nekem is mindig pontosan jött soha egy napot nem késett 11 évig, most meg szétstresszelem az agyam minden miatt és ez a második 4 hónap alatt, hogy vagy 6-7 napot késik. Ha stresszelsz (bármi miatt, nem csak baba) az lehet a gond.
2019. márc. 30. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Miután volt egy halvány pozitív teszted (akármilyen halvány, ha látszik a 2. csík akkor is pozitívnak számít!) így valami elindult, de ha már barnázol és vérzel akkor nem maradt meg sajnos.
2019. márc. 30. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
Kémiai terhességed volt,sajnos.De a következő hónapban sikerülni fog!!
2019. márc. 30. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak titkon reméltem, hogy baba lesz, így lassan 2 év és 2 eü kaparás után😕
2019. márc. 30. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!