Érzett már valaki hasonlót? Van egy fura gondolatom. A
párom nagymamája azon a napon halt meg, amikor a babánk
fogant. Pontosabban ovu utáni negatív napon ( ovu teszt
alapján)
A kislányunkkal 2 nappal a néhai apósom születésnapja előtt kezdtem el vajúdni. Rendszertelenül jöttek a fájások. Mikor a apósom születésnapján elütötte az óra az éjfélt, elfolyt a magzatvíz. 3 óra múlva megszületett a kicsi. Nem tudom véletlen egybeesés e, de sokszor eszembe jut.
2019. ápr. 7. 21:59
Mikor egy lélek távozik, jön helyette egy új. Ez nagyon szép gondolat, nincs benne semmi szégyellnivaló.
Még nem tudtam hogy terhes vagyok, mikor a férjem nagypapája meghalt. Voltunk bent a kórházba, majd meghalt, rá kb 1 hétre teszteltem pozitívat. Mindig mondtuk hogy a papa találkozott a dedunokajaval... Csak még nem tudtunk róla
2019. ápr. 7. 22:02
Ezek csak véletlenek, ne foglalkozz vele
Lehet a mama tudat alatt látni akarta még az unokát, azért nem akart eltávozni
2019. ápr. 7. 22:03
Nekem erről annyi jutott eszembe, hogy a halálesetek napján nem igazán szoktak dugni az emberek, na de mindegy, szerintem amúgy hülyeség, amit gondolsz.
2019. ápr. 7. 22:04
5/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem a haláleset napján dugtunk, ahogy te fogalmaztál, hanem a pozitív ovu teszt napján. A mama a már negatív ovu napon hunyt el. Egyrészt nem tudtuk mikor fog a mama eltávozni, másrészt pedig évek óta várunk a babára, idén 40 éves leszek, próbálunk minden pozitív ovu tesztes napot megragadni. A mama már 4 éve nagyon beteg volt, gondolom te sem gondolod, hogy 4 éven át nem kellett volna házaséletet élnünk a mama halálát várva. Tény, hogy az utolsó hetekben már lehetett rá számítani, de nem tudták az orvosok sem megjósolni, hogy 1 hét vagy 2 hónap. Különös egybeesés, hogy rá egy napra elhunyt, miután a párommal együtt voltunk. Sajnálom, hogy ennyi rosszindulat szorult beléd, a többieknek köszönöm az érdekes válaszokat!
Párom édesapja április 29-én halt meg 3 éve. Mi nem terveztük a babát, mert elméletileg nem eshettem volna teherbe természetes úton, így abszolút meglepetés volt a dolog, illetve semmi tudatos tervezés nem előzte meg. Az első számolás és orvosi megerősítés után megdöbbenve láttuk, hogy április 29-re vagyok kiírva. Persze nem biztos hogy tényleg aznap fog születni a kisfiunk, de ez nekünk már egy jel volt. Nem hiszünk amúgy az ilyen spirituális dolgokban, távol áll tőlünk minden ilyesmi, de valahogy ez megérintett mindkettőnket.
2019. ápr. 7. 22:31
Mondjuk a kérdésből tényleg az jön le, hogy aznap fogant, amikor a mama meghalt.
Szerintem szep gondolat, hogy a csalad egysege orokre megmarad csak mas rokoni viszonyok kozott.
Kicsit en is hiszek benne, h ha egy csaladban meghal valaki, ott hamarosan uj kis joveveny erkezik.
Rettegtem is tole, mikor megszuletett a fiam, h meg fog e halni valaki a csaladban?! Nagymamam a fiam szuletese utan egy evvel tavozott...
Most a kistestverrel vagyok varandos es a nagyi halalanak az elso evforduloja elott fogant par nappal, remelem o jon vissza hozzank! :) ...ha kislany lesz, masodik keresztnevkent az o nevet fogja kapni, igaz anyukamat is ugy hivjak es az en masodik keresztnevem is ez, nem szakitom meg a hagyomanyt.
9/14 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék kedves utolsó, hogy elvileg a fogantatás napja sosem az együttlét napja, hanem amikor a tüsző kiszabadul és találkozik a spermával. Nálunk ez volt a mama halálának napja, az ovu utáni negatív nap. És ezért olyan hihetetlen számomra ez az egész....
Szó szerint, azt írtad, hogy azon a napon fogant. Ez van a fő kérdésedben. Ezen nincs mit félreérteni, maximum az lehet, hogy nem az igazságot írtad le, akár véletlenül. Olvasd vissza.
2019. ápr. 7. 22:37
Kapcsolódó kérdések: