Lehetséges hogy most összejött a babánk? Valakinek hasonló eset?
Sajnálom, de ilyen korán ez nem terhességi tünet.
Persze ettől még összejöhet és én kívánom is, hogy így legyen minél hamarabb :)
Lehet hogy igen és lehet hogy nem, nem lát beléd senki, nem tudunk csak találgatni...
Március 30. és április 1. alig pár napja volt, ha teherbe is estél kizárt hogy tüneteid legyenek, hiszen kb a beágyazódás se történt még meg.
Olvass inkább utána hogyan működik ez az egész, mert a kérdésed alapján nem vagy tisztában a dolgokkal.
Épp egy éve ugyanilyen "paraméterekkel" lettem terhes. Utolsó mensi első napja: március 16, együttlét március 30.
Április 14-én pozitív teszt, terminus: december 21.
Szóval a kérdésedre válaszolva igen járt így más is már. De ettől még továbbra sem tudod hogy sikerült-e. Légy türelmes hamarosan kiderül!
De jó, gratulálok 😊
Nagyon szeretnénk már babát, ezért figyelem nagyító alatt magam.. Tudom hogy bármi lehet de az agyamat nem tudom kikapcsolni,bármennyire is szeretném. A derekam is fájdogált. Nagyon remélem pár nap és megtudom, hogy jók-e a megérzéseim. . 😁
Ment a zöld kezecske 👍
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kezecske 😊
Persze írok, hogy mi lett a dologból. A hasszúrka maradt hol erősebb hol kevésbé. De ha most nem jött össze a kövi ciklusban használok ovu tesztet hátha elkapjuk a megfelelő időpontot. 😊
Sziasztok 4es válaszoló akinek kB 6 nap van a nem vártig, mint nekem mi a helyzet veled?
Nálam puffadás, gyengeség, derekfájdalom és rossz a hasamon aludni mert kényelmetlen, pedig mindig a hasamon alszom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!