Esemény utáni tablettát vettem be egy kis baleset után! 3 napja késik a menstruáció, most csináltam terhességi tesztet! Elég halvány a második csík! Szerintetek?
37-es vagyok! Igazad van kedves utolsó!
Azért gondolom igy,mert mi nagyon vágyunk már egy kis babára!
Valószínű a kérdező megtartaná a babát,csak fél,hogy mit fognak hozzá szólni a közvetlen környezetében lévő emberek! Nehéz sajnos! De biztos vagyok benne,hogy találnak rá megoldást!
41# persze, hát én is nagyon szeretnék még egy babát de nem sikerül 6 éve... Igy én is irigylem, de a helyzetet nem! Tehát nem mindig olyan nagy áldás ez :(
37#
Nem tudom miért kell szidni a kérdezőt. Elvileg mindent megtett azért , hogy ne legyen terhes. Gumiban szexelt , aztán vett be esemény utánit. Leírta tök normálisan , hogy mi történt és segítséget kért.
Kedves kérdező ! A legjobbakat kívánom neked
Bocs, baleset témakörben nézelődtem, úgy futottam bele a kérdésbe.
Férfi vagyok, bär nem tudom ezt minek írom. Na, a lényeg. Nem kell azonnal kétségbe esni.
A terhességi teszt nem jelent 100% bizonyosságot, pláne akkor nem, ha hormonkészítményt szedtél be.
Ha mégis teherbe estél, akkor a későbbiek szempontjából irreleváns, hogy mára, vagy jövő hétre van időpontod. Ma sem történne más, mint ami szerdán fog. Ha nem akarod megtartani, ugyanaz a protokoll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!