Esemény utáni tablettát vettem be egy kis baleset után! 3 napja késik a menstruáció, most csináltam terhességi tesztet! Elég halvány a második csík! Szerintetek?
ez tévedés, én voltam genetikai tanácsadáson emiatt (nekem első baba volt) és azt mondták, a mindent vagy semmit elve érvényesül ilyenkor azaz ha ilyen pici terhességként nem ment el, akkor nagy valószínűséggel semmi baja a babának.
Én meg is tartottam, teljesen egészséges.
Ezt most nem azért írom, hogy befolyásoljam a kérdezőt de vmiért ezek szerint neki nem hatott a gyógyszer, le kellett volna lökődjön az egész nyálkahártya a petesejttel együtt, ezek szerint ez nem történt meg.
A csík az csík.
Aki nem járt még úgy, hogy az esemény utàni "nem használt" és bizony terhes volt, az el sem hiszi, hogy ilyen létezik...
Pedig de bizony, nekem is felesleges volt màr bevenni
Fogalmam sincs miért bántjátok a kérdezőt.
Mégis mi rosszat művelt? Simán előfordul, hogy valaki nem szedhet fogamzásgátlót.
Én senkinek nem ajánlottam soha, aki meg tudja oldani másképpen.
Esemény utánit pedig az is kaphat, aki nem szedhet fogamzásgátlót.
Kérdező sajnálom, de ha a teszt pozitív, akkor jó esélyed van rá hogy nem hatott a tabletta :(
Viszont a babának ha meg szeretnéd tartani, valószínűleg nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!