Ugye nem lehetek terhes?
Szeretnék véleményeket kérni, mert eléggé meg vagyok ijedve.
Szerintem valószínűtlen, de attól tartok, hogy terhes lehetek.
Óvszerrel védekezünk, de még pluszban, mielőtt elélvez kirántja. Szóval óvszer+megszakítás, és mindig meg is nézzük, hogy nem lyukas-e, én sosem láttam annak.
Szóval igazából szerintem elég elővigyázatosak vagyunk ilyen szempontból. Viszont most látok tüneteket magamon. :(
Még a ciklusomról: 33-35 naposak kb, elég hosszúak, de rendszeresek. Legutóbb szept. 18-án jött meg, és nem csak úgy ímmel-ámmal, hanem rendesen. Erős görcsök, rengeteg darabos vér, szóval úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Állagra, mennyiségre, hosszra teljesen rendben volt.
Szóval most lehettem kb a ciklusom felénél egy hete. Múlt héten kedden elkezdtek menzi előtti jelek jelentkezni rajtam. Nagyon nagyon fáj a mellem (nem feszül, hanem kimondottan fáj, ilyen kicsi csomócskák vannak benne, mint menzi előtt), fáj a derekam, puffadok és ezek a szimptómák azóta is fennálnak. Múlt hét óta 2szer voltunk együtt (természetesen óvszer+kirántással), és mindkét aktus utén véreztem kicsit - nálam menzi előtti napokban ez is normális. Szóval nagyon furcsa az egész.
Az a helyzet, hogy meg vagyok ijedve, és nagyon fura az egész. kb most lehetne a megtermékenyülés, és ugye akkor még jó ideig nincsenek jelek. De hát a menzim meg mindig megvolt jó erősen. Kérek szépen véleményeket. Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!