Mindig rosszul csinálom vagy megint van valami?
Figyelt kérdés
Végre 28-30 naposak a ciklusaim. Múlt hónapban végig értünk minden kezelésen meg cullangon. Erre most nem jött meg. Örülnék, ha amiatt, de a teszt negatív. Most olvastam, hogy egy órát állt vizelet már nem ad megbízható eredményt. Igaz ez? MErt a ma reggeli 2 órát állt mire teszteltem. Kicsit szúrkál a petefészkem, de semmi jele a mensinek. 5-6 napja késik, most már délutániból is kellene mutatnia? Mert a tegnap du- is nega. Gondolom nincs megint baba a dologban...Köszönöm előre is a válaszokat!2010. júl. 4. 09:29
1/3 anonim válasza:
nem tudom milyen kezeléseid voltak, lehet, hogy az okozza most ezt.
viszont 5-6 napos késést már délutáni vizelet is simán kimutat általában.
azért írom, hogy általában, mert itt már olvastam olyat, bár gondolom ritka, hogy negatív volt a teszt, a nő elment a dokihoz, hogy miért késhet neki és az UH-n kimutatták a terhességet.
2/3 anonim válasza:
friss vizeletből kell tesztelni, amit írtál -állt a pisi -adhat negatív eredményt. Új teszt, friss pisi, ha lehet reggel, első vizeletből.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Amíg nem jön meg addig van remény!! Ma egész nap szurkál a petefészkem, és olyan mintha minden pillanatban meg akarna jönni. Holnap újra tesztelek. Egyébként nem gondolnám, hogy a kezelések kavarnak be. Bromot szedek és már lassan fél éve jó a ciklusom, múlt májusban átjárhatósági és meg is jött májusban. Jún. végén kellett volna de még semmi...
2010. júl. 4. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!