Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy 10 hetes hasi...

Létezik hogy 10 hetes hasi uh-n nem lát semmit az orvos?

Figyelt kérdés
10 hete együtt voltam valakivel, akkortájt volt peteeresem is, vedekeztunk de mivel kiszakadt a gumi Bevettem egy escapellet is. Csináltam tesztet, ami negatív lett nem is egy, voltam orvosnal is a 10. Héten és hasi uh-val megnézett azt mondta nincs semmi, menstrualtam is azóta de az utolsó menzeszem nagyon sötét volt és rövid ideig tartott. Felek mégiscsak, mivel nagyon barnak a melleim, és az apró mirigyek is megjelentek a mellbimbom mellett. Teljesen kétségbe vagyok esve. A mellemen nem csak bekepzelem. Egyértelműen látszik. Lehet a gyógyszer mellékhatása? Lehetek terhes? Létezik olyan hogy a 10. héten nem látszik az ultrahangon a terhesség?

2019. márc. 25. 20:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Hallod egy tesztet 10 percen belül ertekelunk nem másnap !!!

Tegyél fel képet ... de a nyakam rá teszem hogy szaradasi csík !

2019. márc. 27. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Kék erek nem látszanak a melleden? A hasad alul nem kerekebb? Szerintem terhes vagy :/
2019. márc. 27. 12:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem elég választ kaptál már. Vagy ennyi ember hülye??
2019. márc. 27. 14:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Ne nullázzatok már le :)
2019. márc. 27. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Na mostmár kezd kabareva válni a kérdés kedves kerdezo 🤣🤣🤣🤣
2019. márc. 27. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Krémesfolyásodvané?
2019. ápr. 26. 23:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Csak tudnám akkor miért teszi fel a kérdést, ha mindenki azt írja, hogy nem terhes, de ő azt bizonygatja, hogy de igen. Csak megerősítést várt volna itt, hogy neki van igaza...

10 hetesen már szivhang is van, és ugyanacsak látszana uh-on. Meg is jött,teszt is negatív, majd ha 7-8 hónap múlva még nem fog szülni talán elhiszi.

2019. ápr. 27. 08:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát... Nem is értelek...

Több teszt negatívra sikerült... És te kételkedsz mert a melleid máshogy festenek mint eddig?

Ha nem pozitív a teszt ennyi idő után akkor nem vagy terhes....

Nekem a ciklusom 25 napján menszi előtt már pozitív volt. Ha 10 hét után semmi, akkor nincs miről beszélni. Főleg ha az orvos azt mondta hogy nem vagy terhes akkor nem is értem...

Valami hormon vert át... Szerintem...

2019. ápr. 27. 12:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Megszültél, vagy minek emelted ki?
2019. ápr. 27. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!