Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetesnek kéne lennem, nem...

6 hetesnek kéne lennem, nem látott az orvos semmit, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Alapból nagyon bunkó volt az orvos, és nem mondott semmit, csak hogy 6 hetesnek kéne lennem, de az ultrahangon nem lát semmit. Vettek tőlem vért, hogy igazolják, hogy valóban terhes vagyok, és ha az vagyok akkor esélyes a méhen kívüli terhesség. Tényleg ennyi esélyem van, vagy nem is vagyok terhes vagy méhen kívüli?
2016. okt. 2. 12:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikor teszteltél pozitívat? 6 hetesként tényleg látni kéne minimum petezsákot. Vagy később fogant,vagy tényleg valami gubanc van.
2016. okt. 2. 13:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ide bunkó volt oda bunkó. Ha nem lát semmit vagy nincs vagy nem 6 hetes vagy hanem kisebb.

6. hét körül szokott szivhang lenni.

2016. okt. 2. 13:13
 3/17 A kérdező kommentje:
5. hét közepén teszteltem 2 egyértelműen 2 csíkosat
2016. okt. 2. 13:50
 4/17 anonim ***** válasza:

Ovu teszteltél vagy honnan tudod a pontos fogantatást?

Nekem a 4. hét végén már pozi volt a teszt, tehát lehet, hogy tényleg kisebb.

2016. okt. 2. 14:13
 5/17 anonim ***** válasza:

Lehet leszámoltad magad.

Nem az 5. héten teszteltél csak a 4. héten és lehet most nem 6 hetes vagy hanem 5.

Akkor viszont még nem igen látnak főleg ha régi uh gép.

2016. okt. 2. 14:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Az orvosom számolta a menzeszem alapján, én is abban reménykedem h csak kisebb, de ezt a lehetőséget a doki meg sem említette
2016. okt. 2. 14:33
 7/17 anonim ***** válasza:
Előtte nem is teszteltél, vagy azok negatívak lettek? Mert ha eleve akkor teszteltél csak, akkor ez megint nem kiinduló pont, mert nem lehet tudni, hogy mikortól lett volna pozi. Akkor nincs más, csak a várakozás.
2016. okt. 2. 15:01
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

5 vagyok.

Jó azt mindig úgy számolják mégis mikor megszülsz és vissza számolsz kiderül hogy nem is úgy van ahogy a dokik mondták.

Ehhez az egyhez tudnak viszonyitani hogy az utolsó menzesz...

Nekem augusztus 15-én volt meg utoljára 2 pozit teszteltem tehát elméletileg hétfőn 7 hetes leszek.

Még hetfőn fogok időpontot kérni, mert nem akartam úgy járni hogy nem látnak semmit vagy nincs szivhang.

Igy a 7. hétre ha minden rendben van a benn akkor látni fognak mindent.

2016. okt. 2. 16:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Pozitív teszt után 2 héttel akartam menni orvoshoz, mert akkor érdemes. A teszt után 1,5 héttel elkezdtem vérezni, barnázni, így azonnal mentem. A doki nem látott semmit az uh-n csak megvastagodott nyálkahártyát, azt mondta 4 hetes terhes lehetek. Ezt kizártnak tartottam. 2 hét múlva mentem vissza, addigra volt szívhang is. Vérzések ellenére egészséges kisfiam született. Ne add fel.
2016. okt. 3. 10:34
 10/17 A kérdező kommentje:
most kaptam meg az eredményt, hogy 2196.4-es volt a hcg szintem amikor ultrahangoztak és nem láttak semmit, ez még normális?
2016. okt. 4. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!