Méhen kívüli terhességnek mik a tünetei? Vèrzek de még nem lát semmit az orvos. Azt mondta lehetséges méhen kívüli terhesség. De annak mikor kell látszódnia?
Nekem ugyanez volt es 6+2hetesen lett egy 2mmes petezsák, ami szabálytalam volt ,akkor mar 8napja vereztem is barnaztam, hcg nekem is alacsony volt (tied elég alacsony)
Másnapra ömleni kezdett a ver , aznap kellett az utrot is elhagynom hisz latszott h felesleges már. Szerencsere "csak" nem fejlodott/elhalt a terhességem.
Lehet h neked is.
Bár 5 hetesem valoban korai szval ezen ne agyalj, a fiammal 5+6 hetesen is alig lattak vmit
Csak kis petezsákot.
Nekem méhen kívülivel van tapasztalatom. A pozi teszt után 2 napra kezdtem barnázni, jol jobban, hol gyengébben. Hetente 2x jártam dokihoz, ő se tudta akkor még, hogy mi lesz belőle. 6+2 hetesen elkezdtem vérezni, doki, kórház, vizsgálatok. 5500+ volt akkor a hcg, azonnal műtöttek méhen kívülivel. Nekem nem volt semmi görcs meg semmi. Az enyém pont ritka eset volt, mert általában ez fáj is és a hcg is alacsony.
De ne stresszelj kérdező, attól nem lesz jobb, és a stressz csak árt ilyen esetben. Én drukkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!