Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki milyen praktikát vetett...

Ki milyen praktikát vetett be, hogy kislánya vagy kisfia foganjon? Bejött?

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Én semilyet. De bevallom Neked, ennél nagyobb marhaságot még sose hallottam :))
2010. júl. 3. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Fiú(Y): gyorsabb, de korábban hal el.

Lány(X): lasabb, de tovább él.

Tehát, ha peteérés elõtt történik az aktus, nagy eséllyel lesz lány, mert az "Y" gyorsan odarohan, de mivel a pete nem érett, szépen el is pusztul. Ez után érkezik az "X", és ha közben megérett a pete, akkor szépen besétál a nyitott ajtón.

És persze ugyanez fordítva is igaz.

Ha érett a pete, nagy eséllyel fiú, hiszen az

"Y" hamarabb ér oda.

Nem tudhatom persze, hogy az én életemben véletlenül jött csak össze, mindenesetre e szerint próbálkoztunk, és láss csodát be is jött. Van egy 20 hónapos Dani fiam, és egy 2 hónapos Sára lányom.

Egyébként az érett petékrõl csak annyit, hogy patikában kapható egy mikroszkóp, amivel könnyen megnézheted, de orvos is meg tudja állapítani. Viszont akinek pontosan 28 napra érkezett a vérzés, nincs szüksége ezekre, mert ott könnyû kiszámolni.

2010. júl. 3. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsõ nekifutásra lányt szerettünk volna. Ennek érdekében alkalmaztuk ezt a módszert, vagyis a várható ovulációt megelõzõ napokra terveztük az együttlétet.
2010. júl. 4. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Hollandiában az időzitéses módszert alkalmazzák,kombinálva speciális dietával.Van egy magánklinika ahol ezekkel a természetes módszerekkel dolgoznak,(2002-ben)450 euróert pedig több mint 90%-os esélyt igernek. Ha nem jön be, a pénzt visszakapod.
2010. júl. 4. 00:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Olvastam egy tippet: ha a hímivarsejt 36 C fokos testhőmérséklet alatt termelődik, akkor kevesebb benne az y kromoszóma és fordítva. Meg kell találnod azt az időpontot amikor mind a 4 módszer érvényesül (kínai táblázat, peteérés előtt 3-4 nappal legyen az aktus, 9 hónapos periódus, és 36 C fok alatt legyen a testhőmérséklet és akkor lány lesz.
2010. júl. 4. 00:11
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

A termékeny időszak elején nagyobb eséllyel lesz lány, nem szabad sok szénhidrátot fogyasztani, a férfinek gyakran kell nemi életet élni, mire odáig jut, hogy lányt akartok.

2010. júl. 4. 06:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat:)
2010. júl. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!