Vetélés után, ajánlana vki, vmilyen praktikát, amivel gyorsan teherbe lehet esni? Gondolok itt vitaminra, teára, stb?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 16:38
1/8 anonim válasza:
Sztem nem semmiért vetéltél el! Hagyj időt a szervezetednek, nehogy megint elmenjen a baba!! Fél évet mondtak az egyik ismerősömnek, hogy várjanak. Attól lehetsz terhes, de valószínűbb a vetélés, mint a szülés!!!
2/8 Kathrin01 válasza:
Azért nem kellene így íjesztgetni az embereket a vetélés miatt.
3/8 Kathrin01 válasza:
Ja, és nekem egy hónap szünetet kért a korházi főorvos. Csak pozitívan!
4/8 anonim válasza:
Nekem 3 ciklust javasoltak!Addig is regenerálódik a szervezet!Amit tudok tanácsolni,hogy szedj méhmempő kapszulát meg e-vitamint,pé-től meg palástfű teát mensiig!
De mindenképp hagyj időt a szervezetednek,úgy is ő dönti el,hogy készen áll-e egy újabb terhességre.
Sajnálom,hogy így alakult és mihamarabbi gyógyulást testben és lélekben!
5/8 anonim válasza:
szia!palástfű tea segít regenerálni a méhet.2kávéskanál füvet leforrázni 2.5dl vízzel,reggel és este kell inni.sok sikert!!jobbulást!!
6/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem várj meg 1 teljes rendes menzit és utána szedjél barátcserje kapszulát.Segit visszaállitani a hormonokat és segiti a megtermékenyülést!
Mielőbbi babásodást kivánok!:)
7/8 anonim válasza:
Nekem áprilisba volt egy korai vetélésem. elkezdtem immunerősitőt szedni ,palástfű,cickafarkfű teát és most 8 hetes terhes vagyok. Bár nem tudom ennek köszönhető-e vagy csupán csak szerencsém lett,de ártani nem árt. Egy kora vetélésnél a szervezet elég hamar regenerálódik mint egy késeinél.Sok sikert!!!
8/8 anonim válasza:
Szia!Hagyj időt!Én az első vetélés után 1 mensit vártam,utána a következő hónapban terhes lettem.Sajnos ez is elment spontán.Nem hormomális oka volt.Szerintem még nem volt elég erős a méhem,és nem tudott úgy beágyazódni.Rá kellett jönnöm,nem lehetek ennyire türelmetlen.Most kivárom a 3 hónapot.Teák,vitaminok, nem rágörcsölés.Sajnos az egész nyaram ráment erre,a lelkemről,meg a párom lelkéről már nem is beszélek.IDŐ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!