Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti, akik gyereket akartok és...

Ti, akik gyereket akartok és minden praktikát bevettek ezért, - bocsi a kifejezésért - de már kétségbeesésetekben folyamodtok különböző dolgokhoz?

Figyelt kérdés
Mielőtt ezt az oldalt látogatni kezdtem volna, még sosem hallottam a hőgörbézésről, az ovu tesztről, arról, hogy melyik nap megfelelő minőségű a sperma, meg hogy van ovulációs fájdalom. Pedig már a 28. évemet taposom én is. Ti is önfeledten kezdtétek a babaprojektezést és utána kezdtetek el ilyesmiket hallani és alkalmazni, vagy már eleve ilyen információk birtokában indultatok a gyermekáldás gondolata felé?
2009. máj. 5. 12:02
1 2
 1/11 vav22 ***** válasza:
68%
Mivel nekem nincs ilyen problémám így lehet nem lesz számodra hasznos a válaszom, de a véleményem az, hogy a legtöbb ember azért nem csinál ilyeneket, hogy görbék, hőmérőzés stb... Pl. én anélkül is teherbeestem akkor minek csináltam volna ezt a plussz macerát. Szerintem ezeket azok csinálják akik már nagyon szeretnének babát és egy ideig nem jött össze. Szerintem elég vegyes a megoszlás hogy ki kezdte eleve így és ki csak spontán. :-)
2009. máj. 5. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Szia. Mi ket honapja probalkozunk babaval. En 26 eves vagyok, es en se "tudtam" ezekrol a dolgokrol, mikor belekeztunk, uttan kezdetem el keresgelni a neten, megtalaltam ezt az oldalt, regisztraltam a ciklus.hu, meg olvasgatok cikkeket ilyen dolgokrol. Sok sikert nektek!
2009. máj. 5. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Szia! Én sem hallottam azelőtt ilyenről. Elkezdtünk próbálkozni, és reménykedtem. Hőmérőzni azért kezdtem, mert az elején feltün hogy kevés a mensim, rögtön babára gondoltam elmentem a dokihoz aki mondta hogy hőmérőzzek, azért hogy megnézze van-e egyáltalán peteérés, ez a legegyszerűbb módszer ennek meghatározására. Minden hónap reményel telt. De mára már a hőmérőzésbe is belefáradtam. Pedig cickafarkat is szedtem, néztem Jónásnapot, férjemnek vitamin. Ma már semmit nem csinálok, erre a fórumra is több mint 2 hónap után most jöttem fel. De nehogy azt hidd, hogy így sikerült!! Nem használ, ha nem gondolsz a babára, ha mással foglalkozol. Ez most már úgy érzem csak szerencse kérdése.
2009. máj. 5. 12:08
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Szia én is úgy akadtam ide utána kerestem egy remek kis dokit és nekem ő is tanácsolta a hőmérőzést meg ezeket:)
2009. máj. 5. 12:08
 5/11 vav22 ***** válasza:
75%
Első vagyok és köszi a lepontozást, szerintem nem volt se sértő, se bunkó a válaszom és arra válaszoltam, amit kérdezett csak segíteni akartam...
2009. máj. 5. 12:14
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom miert kell ezeket a valaszokat lepontozni?????????? Te velemenyeket kerdeztel, mindenki leirta, hogy hogy van vele! Nem ertem ezt a lepontozast!
2009. máj. 5. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Lányok! Sajnos nem csak a kérdező tud pontozni, tehát egyáltalán nem biztos, hogy ő pontozott le, hanem lehet olyas valaki is, aki épp csak beugrott, beleolvasgat és hülyeségnek gondolja a választ!

Ne adjatok erre!

2009. máj. 5. 12:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Még mindig nem foglalkozok a pontozással, szóval nem én voltam, ne bántsatok :(

Első éles hónapban vagyunk, majd meglátjuk, hogy mi lesz. De - annak ellenére, hogy még csak első hónap - azt megfogadtam, hogy inkább leharapom a nyelvem, minthogy ezeket a praktikákat szóba hozzam a férjemnek. Csak annyit mondtam neki párszor, hogy mikor volna jó sexelni a gyermekáldás érdekében, és úgy lekókadt a „kispista”, hogy vagy másfél hét után csak tegnap sikerült végre egy akciót összehozni. Ezért nem szívesen foglalkozok ilyesmivel. Főleg miatta. Hőmérőzni szoktam, meg a ciklus.hu-n vezetem a menstruációs naptáramat. Ennyi. Még egyszer köszi a válaszokat. Írjatok még

2009. máj. 5. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én rögtön a második hónaptól kezdve hőmérőzöm, a dokim tanácsára... még szerencse, mert egyáltalán nincs peteérésem, és így kiderült, nem egy év után, hanem szinte rögtön, két havi görbémet kellett vinnem a dokimhoz. Így rögtön el is küldött a dokim hormonra, várom az eredményt, sajnos csak a következő ciklusban lesz meg az eredménye. Nem tudtam eddig semmiből sem következtetni, hogy baj van, a ciklusaim mindig 30-31 naposak, és nincs semmi különös tünetem.

2009. máj. 5. 13:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ne stresszeld ezzel a párodat. A pasik általában nem vevők erre, ráadásul beléjük oltjuk így a teljesítési kényszert. Azért mert neked pont ovulációd van, lehet, hogy pont az ellenkező hatást éred el nála, ha ezt közlöd, mert kényszernek érezheti, nem pedig vágyai kiélésénak.

Legyél okos nő!

A mensesed első napjától számított 9-19. napig 2-3 naponta vess be valami női praktikát. Érezze azt, hogy kívánod! Nem kell neki tudnia, hogy pont peteérés környéke van. Amúgy is nem a mennyiség a lényeg, hiszen a spermák 4-5 napig életképesek!

Te se agyalj ezen, mert annál kevésbé fogod élvezni a szexet! A továbbra is kettőtök összeolvadása legyen, s hátha gyerekáldás is kíséri ezt az örömöt.

Nekem legalábbis ez a módszer bejött. Most 19 hetes kismama vagyok

2009. máj. 5. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!