Fen allhat terhesseg negativ teszt ellenere?
Figyelt kérdés
Multhonapba kimaradt a verzesem, kesni nem szokott a mensim de valamiert evente egy kimarad, minden evben egy havi.
Gondoltam most is hogy talan ez lehet de azert csinaltam egy tesztet mint ilyenkor mindig,par napos keses utan ami teljesen negativ lett, igy betudtam annak hogy ez a kimarados honap.
Semmi terhessegi tunetem nincsen stb.
Viszont most 3 nap mulva kene megjonnie a kovetkezonek, ket napja viszont feszult napom volt, nagyon ideges es kiborult voltam, aznap es masnap reggel volt par csepp nagyon halvany rozsaszin "verzesem" idozejelbe teszem mert meg kb verzesnek se igazan tudnam nevezni, azt hittem talan megjon elobb ez a mensim de abba maradt akkor azzal a par cseppel.
Viszont ilyenre meg nem volt pelda es ossze is zavar nagyon.
2019. márc. 21. 14:53
1/1 anonim válasza:
Ha a teszt negativ, akkor aligha... valami mas lesz a hatterben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!