A beágyazódással járó fájdalmak mennyire erősek, folyamatosak, és konkrétan milyenek?
Őszintén kétlem hogy a beágyazódást éreznéd. Azt csak a gyakorin érzik.
Hasszúrka se jelentkezik még ennyire az elején.
Nemvárt napja után tesztelj, remélem összejött!
30 hkm
Szerintem nem kell aggódnod, a menszeszed is lehet szimplán.
Még ha máskor nem is szoktad ennyire érezni.
Én nem mennék még dokihoz csak akkor ha nem jön meg, a teszt negatív de továbbra is ezeket érzed.
Szex után 5nappal semmilyen tünet nincs, maximum ha a fogantatás sikeresen megtörtént, akkor a sejtek összeforrnak, és elkezdenek osztódni, aztán a megtermékenyűlt zigóta(mert akkor már a Nak nevezi a szaknyelv) vándorlásba kezd. Ez kb 5nappal a Szex után történik(sikeres fogantatás esetén) ebböl semmit az ég világon nem érez senki sem!!! Ezután 7napig vàndorol a kis zigóta, mire a méhbe érkezik, és itt beágyazódik,(ezt a nök 70%-a nem érzi meg) tehát a beágyazódás 12napig tart. Mivel neked 5nap van vissza a menzeszig, simán lehet, hogy csak még fog jönni. Mivel szerintem még beágyazódni se ágyazódhatott be,ha sikerült is, ha nem, mert amikor meg kéne jönnie, akkor lesz csak 14napja,hogy lefeküdtetek. És föleg nem fáj 9napig a beágyazódás!! Szerintem te a közelgö menstruáció érzed.
A nemvárt után tesztelj csak, szóval akkor, ha mâr késik, elöbb nem érdemes. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!