Szerintetek, ezen látni valamit?
Figyelt kérdés
PCOS miatt nincs normális mensim, hőgörbét vezetek,ez alapján a fertility szerint most van a 10 dpo.,egy betegség miatt viszont hamar észlelnem kellene egy esetleges terhességet. Ez 10-es teszt,ti láttok rajta valamit,mert nekem "csiklátó" szemeim vannak. :D
2019. márc. 21. 08:22
1/6 anonim válasza:
Én is látom!
Milyen időközönként van vérzés? Csak kíváncsiság.
2/6 anonim válasza:
Igen, az elso kepen halvanyan latszik es rozsaszin is. 2-3 nap mulva tesztelj ujra, de nekem ugyanez (vagy ugyanilyen kinezetu) ilyen volt, amikor eloszor teszteltem es terhes voltam.
3/6 A kérdező kommentje:
Vérzésem hát tavaly kb 7-8-szor volt,nincs egyáltalán rendben,de az endodoki azt mondta nem tud mit csinálni,ha babát szeretnék akkor ad gyógyszert. Voltak 30 napos ciklusaim,de ettől jóval hosszabbak is ez most a 100. ciklusnap amúgy.
2019. márc. 21. 08:29
6/6 anonim válasza:
Ez bizony pozitív ! 👍🏼👍🏼👍🏼 Gratulálok !
Csinálj egyet holnap reggel is az kar tuti erősebb lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!