Mennyire lehetek benne biztos hogy terhes vagyok? Két nap múlva 1. én lenne esedékes a mensim. Ma csináltam egy tesztet épp hogy lehetett látni a második csíkot. Utána csináltam délután még egy tesztet az már nem mutatott semmit .
En is látom!!
Nyugodj meg!!! Drukkolok!
Sziasztok
Én hasonló cipőben járok
Annyi a difi h én az utolsó mensi után abba hagytam az évek óta szedett fogamzásgátlót mert babát szeretnénk
Mensi után ami ugye (a gyógyszer hatására volt )szóval 3 napra után volt aktus aztán 3 napra rá baranztam 2 napot de nem vészesen
Majd újabb aktus miután elmúlt a barnazas
Napok óta gorcsolget szurkal az alhasam
Fehér krémes folyas de szagtalan szóval nem fertőzés és nem nagy mennyiségű .cicik tapintasra kicsit érzékenyebbek
Gyógyszer után vagyok ugye
Nem merem bele élni magam semmibe
Azt se tudom időre jön-e a következő mensim ha igen akkor még két hét ugye meg csak most tettem le a gyógyszert és nem védekezzünk
Nem nagyon elem bele magam
Nem akarok csalódni
Kedves kérdező bocsánat h ide pofátlankodtam
Szerintem bird ki ezt a kis időt aztán meglátod h jelentkezik-e a mensi
Nem tudom mit tervezel ha szeretnéd a babát akkor szorítok nagyon
Csak reggeli első pisivel tesztelj
Az a legbiztosabb
Ha nem jön a vérzés akkor az utána való napokban tesztelj ha többet késik akkor pedig orvos és vérvétel
Az biztos megmondja :) sok sikert
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!