Vajon terhes vagyok? 4 napja voltam együtt párommal hosszú “hétvégén “ 7-8x Elég korai de nem tudom mi okból Érzékeny vagyok szagokra intenzíven minden büdös . Enyhe hányingerem van tegnap délután óta kocsiban viszont nagyon.
Előfordulhat, hogy terhes leszel
DE
A tüneteidnek a terhességhez semmi köze.
Korai
Még nem is ágyazódik be ennyi idő után, tehát nincs is terhesség
( akkor sem ha később már itt 2 hetes lenne a terhesség, ha úgx van, mivel az utolsó menzesz első napja a számítás alapja)
4 napja szexeltél, de te már szagokra vagy érzékeny meg hányingered van mert szerinted terhes vagy?
Szerinted lehetne emiatt már hányingered?
Te buta vagy, nem terhes!
Köszönöm a válaszokat
Gondolom nem terhesség de nem lehet tudni
Olvastam hallottam olyan nőkről akik már másnap érezték tüneteket végül ki is derült hogy terhesek
Én is meglepőnek tartom hogy ilyen tüneteim vannak de furának tartottam hogy mitől lehetséges ez mert másra nem tudtam gondolni
Ha nem vagyok terhes nem dől össze a világ meg csak most kezdtünk el próbálkozni
Persze remény hal meg utoljára így bizakodom én is és jelzem hogy mi lett egy két hét múlva tesztelek .
Akkor tesztelj ha késik.
És nem megbántásból, de senki nem kérte, hogy jelezd, mi lett... Csak egy újabb fölösleges kérdést fogsz feltenni ide. Ahogy ez is az volt, mert ha tisztában lennél vele, hogyan mûködik ez az egész megtermélenyítôsdi biológiailag, nem pedig “olvastam, hallottam” szinten tájékozódnál, te is tudnád.
Már másnap érzik? O.o
És ezekből anya lesz! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!