Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon terhes vagyok? 4 napja...

Vajon terhes vagyok? 4 napja voltam együtt párommal hosszú “hétvégén “ 7-8x Elég korai de nem tudom mi okból Érzékeny vagyok szagokra intenzíven minden büdös . Enyhe hányingerem van tegnap délután óta kocsiban viszont nagyon.

Figyelt kérdés

2018. ápr. 9. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ennyi idô alatt nem lesznek tüneteid terhességtôl, az mástól van.
2018. ápr. 9. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat, hogy terhes leszel

DE

A tüneteidnek a terhességhez semmi köze.

Korai

Még nem is ágyazódik be ennyi idő után, tehát nincs is terhesség

( akkor sem ha később már itt 2 hetes lenne a terhesség, ha úgx van, mivel az utolsó menzesz első napja a számítás alapja)

2018. ápr. 9. 10:48
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

4 napja szexeltél, de te már szagokra vagy érzékeny meg hányingered van mert szerinted terhes vagy?

Szerinted lehetne emiatt már hányingered?

Te buta vagy, nem terhes!

2018. ápr. 9. 11:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Gondolom nem terhesség de nem lehet tudni

Olvastam hallottam olyan nőkről akik már másnap érezték tüneteket végül ki is derült hogy terhesek

Én is meglepőnek tartom hogy ilyen tüneteim vannak de furának tartottam hogy mitől lehetséges ez mert másra nem tudtam gondolni

Ha nem vagyok terhes nem dől össze a világ meg csak most kezdtünk el próbálkozni

Persze remény hal meg utoljára így bizakodom én is és jelzem hogy mi lett egy két hét múlva tesztelek .

2018. ápr. 9. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
33%

Akkor tesztelj ha késik.

És nem megbántásból, de senki nem kérte, hogy jelezd, mi lett... Csak egy újabb fölösleges kérdést fogsz feltenni ide. Ahogy ez is az volt, mert ha tisztában lennél vele, hogyan mûködik ez az egész megtermélenyítôsdi biológiailag, nem pedig “olvastam, hallottam” szinten tájékozódnál, te is tudnád.

2018. ápr. 9. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Már másnap érzik? O.o

És ezekből anya lesz! :O

2018. ápr. 9. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Még nem ágyazodott be,onnamtol kezdve hogy találkoztak 7 napig még vándorol a méh felé majd további 7 nap a beágyazodás.Onantol már tényleg lehet terhességi tüneteket érezni.Én pl csak a 6 hét után éreztem változást.
2018. ápr. 9. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha főleg a kocsiban érzed a büdöset, kukkants be az ülés alá, lehet alágurult egy húsvéti hímestojás!
2018. ápr. 9. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg nevettettél kora reggel 😂😂😂
2018. okt. 31. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.