Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha pozi a teszt akkor mar a...

Ha pozi a teszt akkor mar a doki is látni fogja a picit?

Figyelt kérdés
2018. okt. 18. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Nem, egyáltalán nem biztos. Érdees várni még, mielőtt elmész.

Nálunk szívhang pl. csak a harmadik vizsgálatra lett, az elsőn meg semmi sem vot. Persze, első baba, nagy boldogság, rohantam be, mint a hülye. Másodszor várok még.

2018. okt. 18. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem feltétlenül. A teszt két hét után már jelez, ami négyhetes terhességnek felel meg. Ez nem biztos, hogy látszik az UH-n, de egy hat hetes már mindenképp. A "pici" viszont még akkor is csak egy petezsák lesz.
2018. okt. 18. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Felesleges a pozi tesztet lóbálva azonnal orvoshoz rohanni. Az UH-n leghamarabb betöltött 5 hetesen lehet petezsákot látni, embriót meg inkább csak betöltött 6 hét után. Azaz ha nincs panaszod, az elmaradt menzesz után még várjál legalább két hetet, aztán mehetsz.
2018. okt. 18. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sem kell rohanni mert túl korán nem lesz még szívhang és mehetsz újra. Én tegnap előtt teszteltem pozit a 19. dpo-n, de csak okt. 29-én megyek majd orvoshoz. Az első babánál is így tettem és akkor már volt szívhang.
2018. okt. 18. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem nem nem és nem. Várj türelmesen még.
2018. okt. 18. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mentem 4 nappal a pozitív teszt után.

5+3 hetes voltam, és 8 mm-es petezsákot látott akkor.

2018. okt. 19. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem látta uh-n és én is.apró pici petezsák benne tűhegynyi kis pulzálás a szivecskéje,ennek már kilenc éve.de ahogy megvizsgál uh nélkül is megállapítható a terhesség.
2018. okt. 29. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!