Lehetséges hogy terhes vagyok?
Történt egy kis baleset a gumival, másnap kb. 25 óra elteltével bevettem az esemény utánit. Rá pár napra el is kezdtem vérezni a gyógyszertől, ami gyakori tünet. A vérzés végétől ugye ujra számolta az alkalmazás az átlagos ciklusomnak az idejét és már 3 napja késik. De ha a gyógyszer után véreztem akkor nem lehetek terhes, nem?
Tudom hogy a terhességi teszt adna nekem biztos választ, de csak a hét végén fogok odáig eljutni hogy vegyek egyet.
Elég sűrün történnek balesetek a gumival nem? Lassan be us fuccsolhatnak a cégek. Fúrcsa nálunk egyszer se volt "baleset", pedig elég sokat elhasználtunk, és a férjemnek 21centi.
Csinálj tesztet, amúgy simán lehetsz terhes.
Wow, én komolyan nem hiszem el az embereket ezen az oldalon! :D
Mindenkinek van megjegyzése mindenre, miközben a való életben egyáltalán nem ilyen karakterek.
Nem is értem mi ebben olyan hihetetlen, mintha mi lettünk volna az egyetlenek ezen a földön akiknek az óvszerük felsértődött volna. Milyen hihetetlen sztori, de tényleg!
Valószínűleg nem valami izgalmas a szexuális életed a férjeddel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!