Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes vagyok?

Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Történt egy kis baleset a gumival, másnap kb. 25 óra elteltével bevettem az esemény utánit. Rá pár napra el is kezdtem vérezni a gyógyszertől, ami gyakori tünet. A vérzés végétől ugye ujra számolta az alkalmazás az átlagos ciklusomnak az idejét és már 3 napja késik. De ha a gyógyszer után véreztem akkor nem lehetek terhes, nem?

Tudom hogy a terhességi teszt adna nekem biztos választ, de csak a hét végén fogok odáig eljutni hogy vegyek egyet.

2019. márc. 18. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
A ciklusod hanyadik napján történt a "baleset"?
2019. márc. 18. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Elég sűrün történnek balesetek a gumival nem? Lassan be us fuccsolhatnak a cégek. Fúrcsa nálunk egyszer se volt "baleset", pedig elég sokat elhasználtunk, és a férjemnek 21centi.

Csinálj tesztet, amúgy simán lehetsz terhes.

2019. márc. 19. 03:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Wow, én komolyan nem hiszem el az embereket ezen az oldalon! :D

Mindenkinek van megjegyzése mindenre, miközben a való életben egyáltalán nem ilyen karakterek.

Nem is értem mi ebben olyan hihetetlen, mintha mi lettünk volna az egyetlenek ezen a földön akiknek az óvszerük felsértődött volna. Milyen hihetetlen sztori, de tényleg!

Valószínűleg nem valami izgalmas a szexuális életed a férjeddel :(

2019. márc. 23. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!