Az aktus után 35 órával vettem be Escapelle esemény utáni tablettát, mennyi az esély hogy nem vagyok terhes?
Kérdező, én időnként leírom itt, hogy Ellaone-t (120 órás tabletta)
tessen íratni, igaz, hogy valamivel drágább, de a hatása jóval kevésbé függ az eltelt időtől.
Egyébként amit leírtál, kb 85% az esélyed, hogy nem maradsz terhes, és 15%, hogy mégis.
Hàrom nap utàn talàltad meg a bugyidban a gumit?
Azt, hogy sikerült?
Utolsó, milyen időszámítás szerint 3 nap a 35 óra? Mert a Földön nem egész másfél... és mivel ebben benne van, amíg a Kérdezőék orvoshoz mentek, meg patikába, itt valójában bő 1 nap a téma...
És ennek egyébként mi köze van a terhességi esélyekhez?
"Tegnap megtalàltam az óvszer tetejét a bugyimban..."
Én úgy tudom, hogy tegnap 21 volt, akkor bocs, de ha 19.-én voltak együtt, hogy a bànatba talàlhatta meg 21.-én a BUGYIBAN az óvszert?
Az meg, hogy hat-e a gyögyszer...
Làtod, van akinek így màr van egy ovis gyermeke.
Drukkolj, màst màr nem tudsz tenni.
Figyelj, mondjuk 19-e 23 óra és 21-e 07 óra között 1 és 1/3 nap van például, hiába érint 3 dátumot.
Másfelől nem tudom, hogy vagy vele, az ember általában nézegetés nélkül dobja be a fehérneműt a szennyes-tartóba este, és az ilyesfajta leletek akkor szoktak előkerülni, amikor bepakolja a mosógépet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!