Az elso pozitiv teszt utan meg hany tesztet csinaltatok, es hanyadik heteken?
Figyelt kérdés
2019. márc. 14. 16:26
11/14 anonim válasza:
Mondja már meg valaki, mi az istent lehet lepontozni egy ilyen kérdésnél? Ez kb olyan, mintha megkérdeznék, hány centi vagy, te őszintén válaszolsz, de valakinek nem tetszik hogy te 164 centi vagy. Idióta barom.
12/14 anonim válasza:
Lett egy alig látható halvány csík a teszten így két nap múlva megismételtem, az már egyértelmű volt. Többet nem csináltam.
13/14 anonim válasza:
11-es igazad van es engem is bosszant nagyon. Igazabol alapbol barom volt aki kitalalta ezt az ovis pontozgatos dolgot de aki hasznalja az sem egy okos teremtes. Sajat tapasztalatunkat vagy barmit irunk rokton lepontoz mindenkit valamelyik allat. Igazabol ebben a temakorben eszrevettem van aki csak vegigmegy es pontozgat, gondolom ez nala a kikapcsolodas, ez nala az orom.. Valoszinuleg nincs elete ha ez neki a boldogsag
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Enfeloontoztam a relevans valaszokat. Itt volt regenegy lista, hogy kinek a leghasznosabbak a valaszai, es hallottamilyenrol, hogy akik oda be akarnak kerulni, azok nyomkodjak a piros kezet.
Amugy a gond azzal van, hogy a like-gomb jele a fb-on is a felfele mutato huvelykujj, ezert itt is annak hasznaljak. Egy + gomb boven eleg lenne, a lepontozast teljesen kivehetnek, es akkor lathatoak lennenek a hasznos valaszok. De ez a fenntartokat nem erdekli, elvannakebben a negativ hangulatban:/
2019. márc. 14. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!